promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel a csúcsverdával jár az imádvarajongott Kamarás Iván, leesik az állad is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kamarás Iván a közösségi oldalain oszt meg képeket a csúcsverdáról.

Az, hogy az egyes sztárok vagy celebek hol laknak, illetve milyen autóval járnak, esetleg hol nyaralnak, mindig is érdekelni fogja az embereket. Ez ízlés, választás és lehetőség kérdése persze, és valljuk be, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk ezekre az információkra a mindennapokban. Kamarás Ivánt elképesztő rajongás és szeretet fogadja a mindennapokban a közösségi oldalain, nincs is olyan hozzászólás, amelyben valami negatívum lenne. A sztár pedig nagyon sok posztot közöl a mindennapokban az oldalán, sokszor ebszámol arról is, hogy éppen merre jár.

Kamarást Ivánt legutoljára a budapest atlétikai vb népszerűsítésén láthattuk, előtte pedig több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a filmekben kaszkadőr nélkül vállalja a pikáns jeleneteket is. Korábban amúgy olyan sorozatokban láthatták őt a rajongók, mint a Mintaapák vagy éppen a Korhatáros szerelem, illetve olyan filmekben, mint A miniszter félrelép, az Európa Expressz vagy éppen az Üvegtigris 3., de ezeken kívül is számos nagy produkcióban láthattuk őt kisebb és nagyobb szerepekben.

Korábban a Szerencsekerék című műsorban vendégeskedett, és közben egy komoly titkot is elárult, amikor megkérdezték tőle, hogy tényleg igaz-e, hogy nem szokott kaszkadőröket igénybe venni a forgatásokon. A Jászai Mari-díjas színész pedig válaszolt is a feltett kérdésre, mint elmondta, A miniszter félrelép című műsorban is maga csinálta azokat a jelenetet, amely meglehetősen pikáns volt, amikor leesett róla a törölköző, azt ő csinálta.

A miniszter félrelép című 1997-es magyar filmben amúgy Marosi Róbertet alakította.

Amúgy ezzel a csodaautóval jár. színész, még több személyes képet pedig az Instagram-oldalán találhattok:

Érdekel még több sztár autója is, többek között Tóth Andié, vagy éppen ByeAlexé?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás