promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ByeAlex többmilliós álomautója, mindenkinek le fog esni az álla ettől a csúcskocsitól
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlexnek igazán különleges, gyönyörű verdája van.

ByeAlex egy kifejezetten megosztó személyiségnek számít a magyar zeneiparban, de akárhogy is nézzük, az utóbbi években az egyik legmeghatározóbb arca lett a hazai médiának. Sikert sikerre halmoz, a fellépésein, illetve egyebek között az X-Faktor mentoraként is bizonyít – sőt, még a TikTokos poénvideóival is nagyokat szokott robbantani, A Nagy Ő-s vicceskedését is rengetegen látták már:

Pár hónappal ezelőtt, nyáron ByeAlex lecserélte a szeretett Minijét, és egy nagyjából 18 millió forintos, elképesztően gyönyörű és különleges BMW X2 GoldPlay Editiont szerzett magának, amivel úgy tűnik, hogy azóta is nagyon elégedett – csupán a külsején változtatott egy kicsit, ugyanis a minap zöldről matt feketére varázsoltatta az álomautó kinézetét, persze a jellegzetes arany berakásokat megtartva.

„Több hónapja agyaltam már azon, hogy mit vegyek a minim helyett. Tudtam, hogy BMW, de szerettem volna egy hasonlóan karakteres és egyedi autót, mint az előző volt. Megláttam, és tudtam, hogy szeretném ezt az x2őt! Óriási történet ez nekem! Büszke vagyok asszem… És köszönöm a családomnak, barátaimnak, a szerelmemnek, és a közönségemnek, hogy velem vannak mindig, és hogy megengedhetem magamnak, hogy úgy éljek, ahogy álmodtam!”

írta annak idején ByeAlex az új autójával kapcsolatban.

Az biztos, hogy ByeAlexnek sikerült egy valóban szuper kocsit választania, hiszen ezzel az új kinézettel nagyon egyedi lett az összhatás, kifejezetten illik hozzá. Minden bizonnyal meg fognak fordulni utána az utcán az emberek, mivel ez a BMW ebben a formában egészen feltűnő jelenségnek fog számítani, akárhol is jár vele az énekes az országban.

Itt lehet megnézni ByeAlex járgányát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás