promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyat bunkón szóltak az önkiszolgáló kasszánál hibázó lányra, megvádolták, pedig direkt jelzett nekik

Iszonyat bunkón szóltak az önkiszolgáló kasszánál hibázó lányra, megvádolták, pedig direkt jelzett nekik

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

A magyar lány véletlen elhozott valamit, amit nem kellett volna, de egyből szólt, a reakció viszont kritikán aluli volt.

Húsz éve még azt hittük, hogy a jövő repülő autókat, hologramkoncerteket, meg csillagközi utazást hoz, helyette kaptunk TikTokot, arcszépítő filtereket a telefonunkra, meg önkiszolgáló kasszákat. Előbbivel jól elszórakoznak a fiatalabb generáció tagjai, utóbbi viszont elég sokakat idegesít, főleg az idősebbek közül, akik megszokták, hogy emberi kontaktussal is jár a vásárlás, nem csak egy gépnek nyomjuk oda a kártyánkat, ami köszönés és beszélgetés helyett csak csipog egyet.

Nem csak ez a probléma vele, sokan amiatt nem szeretik mert ők maguk válnak kasszássá, ezzel megspórolva a munkavállaló kifizetését az áruháznak, mások ugyanakkor az önkiszolgáló pultok mellett érvelnek, miszerint gyorsabb, mintha beállnának a sorba.

Akárhogy is, a Threads-en nemrég megjelenő történet főszereplője minden bizonnyal nem zárta szívébe a kasszát, vagyis nem is feltétlenül azzal volt a baj, hanem az üzlet dolgozóinak reakciójával:

„Tudtátok, hogy lopni járok a boltba? Na én sem”

– kezdte erős felütésével a posztoló, aki mint kiderült, hogy egy zacskót nem olvasott le véletlenül, amit jelzett is az egyik dolgozó – már ezt is bicskanyitogató módon:

„ »Nem ingyen van ám!« ( Nem is tudtam miről beszél) Odajön, átjavít, elnézést kérek, hogy figyelmetlen voltam. »Ja persze«, majd végig követ, míg ki nem léptem a kapun. Munkatársa megkérdezi mi volt: »Lopni akart de nem sikerült!« Na itt gurult el...mondom mi a tök? Elnézést kértem és jeleztem, hogy figyelmetlen voltam csak és természetesen kifizettem a zacskót! »Ja persze mert kényszerítettelek!« Megkérdeztem, hogy ugye tudja, hogy nem a fenekéből rángatott elő.…”

„Itt már kiabált velem a kedves hölgy, hogy talán nem kéne lopnom....át akarták vizsgálni a cuccaim...mondtam, hogy rendben, de ha tévednek, akkor egyből kérem a panaszkönyvet! Itt érdekes módon elengedték ezt a vonalat”

– írta.

Egyébként bármennyire hihetetlen, de már több mint egy évtizede velünk vannak az önkiszolgáló kasszák, mégis meglehetősen kevesen szoktak hozzá: