promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A jövőből jöhetett egy rejtélyes férfi, megmagyarázhatatlan videóval bizonygatja igazát

A jövőből jöhetett egy rejtélyes férfi, megmagyarázhatatlan videóval bizonygatja igazát

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon furcsa felvételeket közölt, még egy múltbéli férfit is megszólaltatott.

Az időutazás hosszú évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, ám eddig még nem találtunk rá megoldást, hogy előre, vagy esetleg visszafelé menjünk az időben. Talán a mesterséges intelligencia előbb vagy utóbb erre is választ ad, netalán szimulálni tudjuk majd mindezt, de addig is be kell érnünk az időutazós témákat feldolgozó filmekkel, furcsa teóriákkal, és az ilyen és ehhez hasonló, meglehetősen bizarr videókkal.

A közösségi oldalakon rendre megjelennek ilyen figurák, akik azt állítják, hogy tudják, mi lesz holnap, vagy ezer év múlva. Persze eddig nem sok jóslat vált be, habár néhányan ráhibáztak, ilyen volt például II. Erzsébet halálának „megjóslója”.

Az viszonylag ritkább, hogy valaki azt bizonygatja, hogy márpedig ő visszament az időben és erről videót is mutat. Pedig ez talán még egyszerűbben meg is oldható, csak kellő türelem és humorérzék kell hozzá.

A szóban forgó „időutazó”, - aki állítólag amúgy már a jövőt is megjárta - nagy vehemenciával magyarázta ugyanis, hogy visszatért 1998-ba, és ennek bizonyítékaként egy felvételt láthatunk egy régi, népszerű gyorsétteremlánc egyik egységéről, annak belsejéről. Nyomatékosítva a dolgot, meg is kérdez egy másik férfit egy asztalnál, hogy milyen évet írunk. Persze 1998-at mond.

Utóbbit persze bármikor, bárki mondhatja, de az étterem tényleg „retró” stílusú, azt nem lehet csak úgy visszaalakítani. Sokan a kommentelők közül meglehetősen szkeptikusan viszonyultak a dologhoz, ám olyanok is vannak, aki szerint ez tényleg csak úgy történhetett meg, ha főhősünk utazott az időben.

Egyvalamire nem gondoltak, hogy a videó készítője lehet, hogy 26 évvel ezelőtt gondolt egyet, felvette ezt a „drámai” videót, hogy most kezébe akadjon egy régi kazetta, jót nevessen a dolgon, majd hülyére vegye az embereket. Ilyet igazából bárki csinálhat, de hogy keveseknek jut eszébe ilyen hosszú távra szóló, agyzsibbasztó „poén”, az is biztos.