promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy időutazó képeket hozott 3311-ből - és azt állítja, hogy egy titkos szervezet ügynöke! Az internet azonban hamar ödapörkölt neki
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van a neten egy oldal, ahol ilyen kontentekkel tolják tele az arcunkat.

Az időutazós, világvégejóslós, ufós és szellemes kontentrengetegben van még egy olyan típusú meghökkentést keltő forma, amely elég jól csúcsra járatta a kattintásvadászatot. Ez pedig az időutazásból fotókkal visszatérő, és ezt prezentáló kontent,

amely elég érdekes eredményekkel szolgálhat azoknak, akik megpróbálnak hinni nekik.

Az Express-en megjenelt cikk tanúsága szerint egy férfi egyenesen 3311-ből jött vissza - legalábbis ő ezt állítja. Az állításait pedig képekkel is bizonygatja, amelyeket a jövőből hozott. A Youtube-on jelen lévő ApexTV amúgy rendszeresen közöl ilyen fotókat bemutató videókat, a képekről azonban előbb-utóbb kiderül, hogy valamelyik híres játékból vagy filmből húzták le őket.

Sokról azonban nem derül ki, így pedig marad a legendát körüllengő misztikum.

A férfi futurisztikus képeket mutat, amelyeken egy lebegő város apró darabkái látszódnak (a képeket ide kattinva nézhetitek meg). A férfi azt is elmondta, hogy még a kilencvenes években választották ki, hogy a titkos időutazós projektekben részt vegyen.

Sok hozzászoló azonban rögtön lebuktatta a férfit, miszerint ócska hamisítványokkal akar magának könnyű hírnevet szerezni, sokak szerint ez egy médiahack, mint az egész ApexTV. Egyesek a hozzászólásban még az egyik képen szereplő épület pontos helyét is meghatározták, szerintük az egy ultrgazadag indiai vállalakozó, Mukesh Ambani mumbai otthona.

A rengeteg leleplezés és beszólás ellenére a férfi időutazós sztorija virális lett az interneten, sokan pedig elhiszik neki, hogy valójában a jövőből hozott felvételeket.

Az ApexTV oldalán amúgy több tucat ehhez hasonló felvételt találhattok, amelyeken időutazók vallanak élményeikről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás