promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa dolog történt Kovács Kati koncertjén, az énekesnő csak mozdulatlanul állt a színpadon
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy fiatal lány anyukáját vitte el a koncertre, meglepte, amit ott tapasztalt.

Ahány koncert, annyi élmény, rengeteg dolog befolyásolja, hogy mit élünk át, attól kezdve, hogy milyen hangulatban vagyunk, milyen stílusú fellépőt nézünk meg, és természetesen az is, hogy mely korosztályt célozza meg.

Legyen akár egy tombolós, akár egy csendes-ülős zenei élmény, egyvalami nagyon jelentősen képes befolyásolni a hangulatot, ez pedig az énekes karizmatikus mivolta. Minél magával ragadóbb egy hang, annál könnyebben átszellemülhetünk, és kikapcsolhatjuk, kiüríthetjük az elménket, átadva magunkat a zenének.

Minden bizonnyal ezt tapasztalták meg nemrég Kovács Kati koncertjén is, a 79 éves, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekesnő és dalszövegíró évtizedek óta a pályán van, lassan 60 éve tett szert országos ismertségre, amikor az Év hangjának választották a Ki mit tud? tehetségkutató versenyén, ahol komoly- és könnyűzenei előadók, zenekarok, színművészek generációi mérették meg tudásukat és értek el hírnevet.

Kovács Kati a mai napig aktívan fellép, ezúttal pedig a Threads-en tűnt fel a neve, egy fiatal lány számolt be arról, hogy milyen volt a legendás énekesnő koncertjén:

„Tegnap elvittem anyát Kovács Kati koncertre. Na most az egy dolog, hogy ő élvezte. De én két órán keresztül nem pislogtam. Úgynevezett intenzív előadói jelenlét volt. Konkrétan szinte mozdulatlanul állt, te meg nem tudsz máshova nézni, mert leköt, ahogy...van. Hallatlan izgalmas volt látni, hogy milyen megfejthetetlen dolgok okozzák a karizmatikus jelenlétet. Menjetek el nagy öregeket élőben nézni, mert hihetetlen élmény”

– írta.

A hozzászólók között egyébként többen is említették Koncz Zsuzsát és Charlie-t is, valamint a belőlük áradó alázatot és szeretetet, aminek talán a leginkább köszönhető az a fajta élmény, amit fentebb is olvashattunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás