promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes forinteső az Ötöslottón, több mint 3,3 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azok sem bánkódhattak, akik „csak” négy találatok értek el, az ő jutalmuk is szép összeg.

Szombaton ismét lottólázban égett az ország, ami nem is csoda, hiszen az Ötöslottó immár 16. hete halmozódó főnyereménye ezen a hétvégén nem kevesebb, mint 3,363 milliárd forint volt, ami minden idők hatodik legnagyobb nyereményének számít, alig néhány millió forinttal megelőzve a 2022-es rekordot.

Persze nem csak az Ötösön volt érdemes játszani, hiszen az Eurojackpoton még ennél is komolyabb summa volt a tét, 29 ezer millió forintért lehetett játékba szállni, ami egyben azt is jelenti, hogy kedd óta 9 (!) milliárd forintnak megfelelő euróval növekedett a nyereményalap.

Csak összehasonlításképp, ez akkora összeg, ami meghaladja a valaha volt legmagasabb hazai lottónyereményt, ami 2020-ban 6,431 milliárd forint volt az Ötöslottón. Persze a mostani főnyeremény sem éppen aprópénz, cirka 20 darab Lamborghini Urust vehetnénk belőle.

Mindazonáltal inkább arra buzdítanánk a nyertest, hogy kérje ki tanácsadó véleményét a pénz befektetéséről, felhasználásáról, hiszen rengeteg olyan történetet hallani, amikor a látszólag nagy szerencse végül tönkreteszi a nyertes életét és eltapsolja az elkölthetetlennek tűnő összeget.

Remélhetőleg ez a következő nyertessel nem történik meg, most viszont nézzük, hogy mely öt nyerőszámmal lehetett megütni a 3,3 milliárd forintot:

7, 12, 35, 59, 78

A Duna Tv-n közvetített sorsolás hihetetlen izgalmakat hozott, a számok kihúzása után pedig elárulták, hogy ezen a héten sem volt telitalálat. Így jövő szombaton 3530 millió forint lesz a főnyeremény. Egyébként a négyest elérő játékosoknak sem volt okuk a szomorkodásra, ők is több mint hárommillió forinttal lettek gazdagabbak!

Aki holnap is megkísértené a szerencséjét, annak van egy remek hírünk, hiszen a Hatoslottón is egyre csak halmozódik a jackpot, a telitalálat ezúttal 476 millió forintot ér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás