promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah egyedül Friderikusz Sándornak árulta el: ,,Ez nekem olyan mennyiségű pénz, hogy nem tudom már mire költeni” - kiderült, hova fekteti pénzét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felfoghatatlan mennyiségű pénzt keresett Azahriah, segítséget is kapott éppen emiatt. 

Azahriah, a népszerű magyar zenész menedzsmentje azt javasolta, hogy fektessen állampapírokba, amely egyre népszerűbb befektetési forma Magyarországon. A menedzsment tanácsa azon az alapelven nyugszik, hogy az állampapírok biztonságos és jövedelmező befektetési lehetőséget kínálnak, különösen a jelenlegi gazdasági környezetben, ahol az infláció magas, és a banki kamatok alacsonyak.

Az állampapírok, mint például a Prémium Magyar Állampapír kiemelkedő hozamot biztosítanak a befektetők számára. A PMÁP például az infláció mértékéhez igazított kamatot kínál, ami jelenleg jelentős vonzerőt jelent a befektetők számára. Emellett az államkincstár által kínált babakötvény is egyre népszerűbb, amely akár 17,5 százalékos kamatot is nyújthat, így hosszú távú megtakarítási célokra is ideális lehet.

Az állampapírok további előnye, hogy a befektetett tőke biztonságban van, hiszen az állam garantálja annak visszafizetését. Ez különösen fontos szempont lehet olyan zenészek számára, mint Azahriah, akik stabil és kiszámítható hozamot keresnek a zeneipar változékonyságával szemben.

Ezen kívül az állampapírok piacának jelenlegi trendjei is kedvezőek. Az elmúlt évben például a hosszú lejáratú állampapírok akár 30 százalékos hozamot is elérhettek, és a szakértők szerint a következő évben is jelentős hozamok várhatók​ (Világgazdaság)​. Az EU-s pénzek érkezése és a pozitív hitelminősítések tovább növelhetik az állampapírok iránti keresletet és azok értékét.

Azahriah számára tehát az állampapírokba való befektetés nemcsak pénzügyi biztonságot nyújthat, hanem hosszú távú anyagi stabilitást is, amely lehetővé teszi számára, hogy még inkább a zenei karrierjére koncentráljon, anélkül hogy aggódnia kellene a befektetései miatt. Ez a stratégia követendő példa lehet más művészek és zenészek számára is, akik stabil és megbízható befektetési lehetőségeket keresnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás