promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ismert tévés botrányhős akart babát a kétgyermekes, házas Medgyessy Pétertől, felháborító közeledésére ezt a választ adta neki az ország egykori vezetője

Ismert tévés botrányhős akart babát a kétgyermekes, házas Medgyessy Pétertől, felháborító közeledésére ezt a választ adta neki az ország egykori vezetője

Borítókép:  YouTube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Volt idő, amikor egészen bizarr módon fonódott össze a valóságshowk világa a politikával.

Ma már teljességgel elképzelhetetlennek tűnik, hogy egy magasabb szinten lévő politikus megszólítson egy valóságshow-szereplőt, azonban a kétezres évek elején még egészen más volt a helyzet.

Ekkoriban láthattuk gyerekműsorban vendégeskedni Orbán Viktort, vagy az ablak előtt táncolni Gyurcsány Ferencet, és ezekben a – kissé vadnyugatinak tűnő – évtizedekben szerette volna gyereke apjának az egyik Való Világ résztvevő az ország egykori miniszterelnökét.

A legmeglepőbb mégsem ez volt a sztoriban, hanem az, hogy a kormányzat még reagált is rá!

Varga Andrea – akit akkoriban inkább Kismocsok néven ismerhettek – egy „provokatív kéréssel” fordult ugyanis Medgyessy Péter miniszterelnökhöz, akit a nyíltan leszbikus nő arra kért, hogy legyen gyermeke biológiai édesapja.

"Miniszterelnök úr! Többször hangsúlyozta, hogy fő céljának tekinti az európai normák - melyek közé a tolerancia és az esélyegyenlőség is tartozik - meghonosítását hazánkban. Hiszek Önnek, mert hinni akarom, hogy ezek nem csak üres szavak"

– fogalmazott, ám nehezményezte, hogy a magyar törvények nem tehették lehetővé számára, hogy a törvény színe előtt családot alapíthasson.

Ezek után pontokba szedte, hogy mit is szeretne, és miért fordult ilyen furcsa kéréssel a miniszterelnökhöz. Azt akarta elérni, ha családja nem minősült volna csonka családnak, gyermeke nem lenne félárva, és hátrány sem érné azért, amiért nem a klasszikus családmodellben él. És legfőképp azért kérte fel Medgyessy-t gyermeke biológiai apjának, hogy ezzel is felhívja ügyére a közvélemény figyelmét.

Legnagyobb meglepetésére a válasz sem maradt el, Gál J. Zoltán akkori kormányszóvivő elegánsan visszautasította a „megtisztelő felkérést” a miniszterelnök nevében, mivel már volt családja, másrészt pedig nem szeretne precedenst teremteni. Ugyanakkor tiszteletre méltónak tartotta „Kismocsok kisasszony családalapítási szándékát”, és úgy vélte, hogy Magyarországon is érdemes vitázni a kérdésről.

Az egykori villalakó azonban nem keseredett neki a választól, sőt, inkább megpróbálkozott a zenei karrierrel:

Forrás: Index, RTL