promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah két mondattal porig alázta alázta Gyurcsány Ferencet és Dobrev Klárát, a triplázó arénasztár lehet most a kormány kedvence
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt is meg merte lépni Azahriah, a szavaiból csak úgy süt a düh és a harag.​

A június 9-i választások közeledtével a a kampány egyre erősebbre kapcsol: szinte már nem tudunk kimenni úgy a közterekre, hogy ne találkoznánk a fantasztikusnál fantasztikusabb jelöltek standjaival, akik igyekeznek minket meggyőzni, hogy eddig minden borzalmasan ment a településünkön/kerületünkben, de most aztán új lendület érkezik, és a haza fényre derül.

A politikai pártok imádnak plakátolni: az embernek olyan érzése lehet, mintha erre épülne maga a "politika", az olyan bagatell problémák, mint nemzeti sorskérdések szinte mellékesek.

A Demokratikus Koalíció március 1-jétől egy hónapig tartó plakátkampányt indított az országban, amely Orbán Viktor miniszterelnök portréját és a „Isten? Haza? Pedofília!” feliratot tartalmazza. A kampány célja a Fidesz politikájának kritizálása volt, azonban jelentős visszhangot és vitákat váltott ki, még a baloldalon belül is.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció vezetője a közösségi oldalán így nyilatkozott: „Megmutatjuk a Fidesz valódi arcát!” Az akció azonban vegyes fogadtatásra talált. 

A legváratlanabb kritika talán a társadalmi kérdésekben egyre szívesebben megnyilvánuló Azahriah-tól érkezett, a népszerű előadóművész is véleményt nyilvánított a kampányról - sok jót még nem hallottunk tőle politikusukról nyilatkozni, most sem "simogató" hangnemet ütött meg. Egy Insta-sztoriban, amelyet később eltávolítottak, élesen bírálta a DK-t. Azahriah egyik rajongói oldala azonban megosztotta a videót, amelyben az énekes így fogalmazott: „Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a f…szba ők is valahova.”

Azahriah rajongótábora alapján könnyen elképzelhető hogy egy esetleges országgyűlési választási indulás esetén könnyen bejutna a Parlamentbe - azért a koalíciós tárgyalásokra befizetnénk, mi mindenesetre DESH-t javasoljuk nemzetbiztonsági miniszternek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás