promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah egyedül Friderikusznak árulta el ezt a ToiToi-botrányról, még soha nem mondta el ezt a részletet egyetlen interjúban sem
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah másodszor ült be Friderikusz Sándorral beszélgetni, kényes témákat feszegettek.

Második alkalommal volt a Friderikusz Podcast vendége Azahriah, azaz Baukó Attila. Volt miről kérdezni az egyik legismertebb magyar zenészt, a legutóbbi, két évvel ezelőtti beszélgetés óta kitört körülötte egy szexbotrány, belekóstolt a közéletbe és napokon belül triplázik a Puskás Aréna színpadán, május 24-25 és 26-án 150 ezer ember előtt lép fel.

Ennyi izgalom mellett nem lenne meglepetés, ha a sikert és a vele járó stresszt szakember segítségével próbálná feldolgozni, de Azahriah esetében erről szó sincs. Egyrészt azért mert szerinte a rajongás nem neki, hanem a zenéjének szól, másrészt vannak saját módszerei a stresszoldásra. 

Azahriah elismerte a beszélgetés egy pontján, hogy járt már pszichológusnál, de nem vált be neki, szerinte túl sokba kerül. Sokkal inkább a családi háttér és a management az, aki segíti a nehéz helyzetekben, illetve a saját maga legfőbb támasza, kiül a saját terszra és ott dolgozza fel a mindennapi stresszt.

Azahriah a szexbotrányáról is őszintén mesélt 

A zenész két évvel ezelőtt a Szolnoki Palacsintafesztiválon került intim kapcsolatba egy lánnyal, az esetből azért lett botrány, mert a ToiToi mellett lezavart aktust valaki videóra rögzítette, a felvétel pedig hamarosan felkerült a netre, majd pedig kiderült, hogy az énekes igazából közben kapcsolatban volt.

Azahriah megnevezte a beszélgetésben azokat a hazai médiumokat, amelyek szerinte elindították a végül sikertelenné vált karaktergyilkosságot, de még nem lendült túl rajta teljesen. 

„Azt érzem, hogy egy szégyen nyomot hagytam azon a dolgon, amit nyújtani akartam az embereknek. Azt mondják, ez a hájp jót tett, szerintem maximum előrébb hozta fél évvel a sikert, több ember megismert, de nem tett jót”

– vonta le a következtetést és elismerte, hogy a kommentekben a mai napig felhántorgatják neki a szexbotrányt.

Természetesen az utóbbi hónapokat jellemző közéleti szerepvállalása is szóba került a beszélgetés során. Bár demonstrációra személyesen még soha nem ment ki, a februári influenszer-tüntetésen beszédet mondott egy óriáskivetítőn keresztül, így vállalva fel politikai véleményét. Azt mondta, szerinte felnőtt egy generáció, akik változást akarnak, és át fogják venni az irányítást a mostani döntéshozók kezéből.

Azahriah a jövőjével kapcsolatban meglepően fogalmazott. Amikor Friderikusz Sándor megkérdezte a beszélgetés végén, hogy elég volt-e neki 5 év, hogy mindent kiénekeljen magából és vágyik-e most már valami másra, Azahriah úgy válaszolt:

Ameddig Azahriah-ként úgy érzem, hogy szívesen csinálok ilyen zenéket, addig ez megy. De most azt érzem, ahogy változom, fennáll az esélye, hogy ez nem egy örökéletű dolog”

– ismerte el, de részletekbe nem bocsátkozott.

A podcast teljes egészében meghallgatható és megnézhető itt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás