promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutatjuk a Hatoslottó nyerőszámait, 1715 millió forintot lehetett nyerni, valóságos pénzeső hullott
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akiknek tegnap az ötösön nem sikerült, ma újból próbálkozhattak.

Hétről-hétre óriási összegekért játszhatnak a szerencsevadászok, az Ötöslottón tegnap 2355 millió forintért lehetett izgulni, ám a március óta halmozódó nyeremény még tovább nő, ugyanis tegnap sem ütötték meg a főnyereményt.

A hatoson hasonlóan mesés összeget lehetett nyerni, itt még régebb óta nem találták már el az összes nyerőszámot, utoljára február közepén valaki közel egymilliárd forintnak örülhetett. Most ennél is jóval több volt a tét.

Ugyan az 1,715 milliárd forintos főnyeremény még messze van a 2021-es rekordtól (akkor több mint hárommilliárd forint talált gazdára), ám ezúttal is rengetegen ragadtak szelvényt, hiszen ekkora összegért már megéri megkísérteni a szerencsét, pláne, hogy egy alapjáték mindössze 400 forintba kerül.

A számsorsolást a szokásokhoz hűen a Duna TV-n, 16 órától lehetett nyomon követni, május 19-én, a 20. héten pedig az alábbi számok érték a mesés nyereményt, amiből ráadásul adózni sem kell, szóval a szerencsések tisztán vághatták zsebre, bármekkora összeget is szánt számukra Fortuna istennő:

6, 8, 24, 34, 42, 43

Természetesen ezúttal is élő egyenesben derült ki, hogy volt-e főnyeremény, ám ezúttal sem találta el senki tökéletesen a nyerő számsort, így a következő héten még tovább emelkedik a nyereményalap, ami ezúttal már 1835 milliárd forint lesz.

Mindeközben az Ötöslottón is egyre magasabb összegért lehet játékba szállni, és aki a hét közepén is kedvet érez a szelvénytöltögetéshez, annak ott a Skandináv, ahol ugyan kisebb a főnyeremény (a jövő héten 70 millió forint), jóval nagyobb az esély megütni azt – a héten például négy telitalálatos is volt, akik fejenként 17,9 millió forinttal lettek gazdagabbak. Hiába nem milliárdos összeg, bizony ennek is nagyon sokan örülnének!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás