promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali bejelentés a szolgáltatótól: ha ilyen előfizetésed van, tuti ki fogsz borulni
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy előfizető sem ússza meg.

Az infláció miatt minden egyes szolgáltató kénytelen volt megemelni a havidíjakat. Az inflációkövető emelésről már januárban tájékoztatta az ügyfeleket többek között a Telekom, a Digi, és a Vodafone is, de volt egy mobilszolgáltató, ami egészen január végig kivárt és tartotta magát. Most azonban eljött a pillanat, amikor közölniük kellett az ügyfelekkel, hogy náluk is lesz drágulás; tehát mindenki, akinek ilyen előfizetése van, márciusban már magasabb havidíjat kénytelen fizetni.

Egyre nagyobb teret hódít magának, és egyre több ügyfelet csábít el a konkurenciától Magyarország egyik új mobilszolgáltatója, a Netfone Telecom. A Netfone-nak kiemelten fontos, hogy úgymond hűséget fogadjanak az ügyfeleiknek, éppen ezért hatalmas betűkkel van feltüntetve a hivatalos weboldalukon, hogy mi az az 5 ok, amiért érdemes őket választani.

  • Biztosítják az ügyfeleket arról, hogy a piacon elérhető publikus árakhoz képest az árelőnyt mindig fenntartják;
  • Magyarország egész területén 98 százalékos lefedettséget biztosítanak ügyfeleik számára;
  • a Netfone Telecom több mint 10 év, a távközlésben szerzett tapasztalattal büszkélkedhet;
  • ha valaki egy másik szolgáltatótól akar átmenni hozzájuk, de meg akarja tartani régi telefonszámát, arra is van lehetőség, és a Netfone ezt villámgyorsan el is tudja intézni;
  • illetve hangsúlyozzák, hogy ők nem flotta, hanem valódi mobilszolgáltatók. Ez úgy lehetséges, hogy mint több internet vagy vezetékes telefonszolgáltató, ők is kötöttek egy Mobil Nagykereskedelmi szerződést két nagy mobilszolgáltatóval és fejlesztettek egy saját mobilplatformot, amivel vezérelhetik a hálózatokat.


Mondani sem kell, hogy a felsorolt 5 indok közül sokaknak az tetszik a legjobban, hogy probléma nélkül át tudják vinni régi telefonszámukat.

A Netfone-nak megvannak tehát a maga előnyei, de most nekik is az emelés mellett kellett dönteniük; de hogy mekkora lesz a drágulás mértéke, arról a Netfone keddi közleményében olvashatunk:

„A Netfone Telecom Kft. a Lakossági Általános Szerződési Feltételek Törzsrész 7.1.5 pontja alapján tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2024. március 01. napjától az általuk igénybe vett havidíjas szolgáltatás/ok és díjcsomag/ok havidíjai a Központi Statisztikai Hivatal által 2023. évre vonatkozóan megállapított és közzétett, 17,6 százalékos éves fogyasztói árindexel ellentétben az ügyfelek anyagi terheinek mérséklése érdekében 15,4 százalék mértékű díjkorrekciót hajtunk végre, a 2023. december 31. napján érvényes díjakhoz képest”.

A Netfone ugyanakkor közölt egy jó hírt is. Elmondták, hogy a következő hetekben bevezetik az 5G szolgáltatásukat, ezzel a mobilinternet sebessége, minősége a lehető legjobbá válik és az ügyfelek a kor elvárásainak megfelelően tudnak a mobil szolgáltatásukkal internetezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás