promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Háborognak a Vodafone-os előfizetők, kiverte a biztosítékot a szolgáltató bosszantó bejelentése
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Vodafone most kihúzta a gyufát az ügyfeleknél.

Nem indul túlságosan jól a 2024-es év, hiszen folyamatosan drágul minden. Nemrég jelentették be, hogy újabb üzemanyagár-emelés lesz péntektől a kutakon, a Telekom pedig arról tájékoztatta az ügyfeleket, hogy inflációkövető drágulást vezetnek be márciustól, aminek mértéke 15 százalék lesz.

Várható volt, hogy a szolgáltatók egymás után fognak majd hasonló lépéseket tenni, és nem is telt bele sok időbe, mire a Vodafone is közölte az előfizetőkkel, hogy náluk is áremelés lesz márciusban. A Vodafone is inflációkövető drágulást fog eszközölni, ami a Telekomhoz hasonlóan 15 százalékos lesz.

„Tájékoztatunk, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek 5.6 pontjában foglalt díjkorrekciós mechanizmus alapján a publikus díjcsomagodhoz/díjcsomagjaidhoz tartozó havi előfizetési díj(ak) 2024. március 1. napjától maximum 15,4 %-kal automatikusan kiigazításra kerül(nek)”

- áll a Vodafone által kiadott közleményben.

Tekintve, hogy a KSH adatai alapján a 2023-as évre vonatkoztatott infláció átlagosan 17,6 százalékra jött ki, számítani lehetett rá, hogy ha a szolgáltatók árváltozást fognak bejelenteni, akkor az is kétszámjegyű lesz.

A drágulásnak természetesen nem örülnek az ügyfelek; ahelyett, hogy az egyszámjegyűre redukálódott infláció következtében minden olcsóbb lenne, és ezáltal könnyebb a megélhetés, mindenhol csak a magasabb árakkal találkozhatunk. Felháborodásuknak a közösségi médiában adnak hangot az emberek:

„Reméljük a szolgáltatás minőségét is emeli!”

„Amit tavaly megemeltek számlát 15%-kal, azt az összeget most megint 15%-kal! Kb. mint a kamatos kamat!”

„Vodafone a legsz*rabb szolgáltató hova emel már? Egyáltalán miért?”

„Legalább most már biztos keresek más szolgáltatót!”

Sajnos azonban egyik szolgáltatónál sem jobb a helyzet; látható, hogy mindenki árat emel, és mindenki 15 százalékkal drágítja meg a szolgáltatáscsomagok díját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás