promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, ki a Vodafone internethajkurászós anyukája valójában? Elképedsz, ha megmondjuk
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vodafone internetcsekkolós színésznőjét sokan ismerik az országban, mégsem ismerik fel a reklámban.

Azt már mindenki tudja, hogy kicsoda valójában a Telekom reklámok okostepsis Marija, aki miatt sokan elkapcsolnak az adott csatornáról, vagy lenémítják a televíziót. A L'art pour l'art Társulat újdonsült tagja nem először bújt ilyen bohókás, szórakoztató karakter bőrébe, hiszen ne feledjük, hogy sok-sok évvel ezelőtt ő volt "köszönjük Emese" is. Most azonban eljött az ideje, hogy a tévénézők egy másik idegtépő reklámjával is foglalkozzunk, amit a Vodafone készített.

Az otthoni netet reklámozó kisfilmben anya és fia néz meg egy kiadó lakást. Míg a fiú az ingatlanossal együtt a helyiségeket, a szobák elrendezését vizsgálják meg, addig az édesanya egy laptoppal a kezében tör be a bejárati ajtón, hogy ellenőrizze, a lakás minden apró szegletében elérhető-e az internet. Az internethajkurászó anyuka még a fürdőkádba is befekszik, hogy biztosra menjen, ha a fiának egyszer fürdés közben kell elintéznie egy fontos emailt, vagy akkor támadna kedve megnézni kedvenc sorozatának legújabb részét, akkor a forró vízben is megfelelő legyen az elérés.

Bár a Telekom Marija sokkal nagyobb népszerűségnek és megosztottságnak örvend, azért a Vodafone netes anyukájáról is megvan egyeseknek a véleménye. De ki is ő valójában? Mielőtt erre rátérnénk, hadd jegyezzük meg, hogy az ingatlanost Janicsek Péter játssza, akit főként a Keresztanyu nézői ismerhetnek, ugyanis ő játszotta Pitykét az RTL sikersorozatában.

Úgy döntöttünk, hogy most felfedjük, melyik színésznő játssza ezt a karaktert, és bizony nem árt előre leszögezni, hogy egy Jászai Mari-díjas művészről beszélünk, aki nem csak színész, de balett-táncos is.


Rezes Judit már a középiskolai éveiben belekóstolt a színészetbe, érettségi után pedig felvételizett a Színművészetire, de nem vették fel. Tanulmányait hát a győri balettiskolában folytatta, azonban nem adta fel színészi álmait sem még akkor sem, mikor másodjára is elutasították a Színműn. Harmadjára azonban már sikerült bejutnia, 2001-ben végzett itt operett-musical szakon.

Gyakorlati éveit a Budapesti Katona József Színházban töltötte és a diplomaosztó után is oda szerződött. 2001-ben a Színikritikusok neki ítélték a Legígéretesebb pályakezdő díját. 2002-ben a Népszabadság című napilap Üstökös-díjjal jutalmazta. 2005-ben Vastaps-díjat kapott a Legjobb női mellékszereplő kategóriájában, majd egy évvel később a Legjobb női főszereplő díját ítélték neki. 2009-ben színházi munkáját Jászai Mari-díjjal jutalmazták, és nem szabad elfeledkezni a Story Értékdíjról sem, amit 2010-ben vett át.

Rezes Judit többek között olyan filmekben játszott, mint az Állítsátok meg Terézanyut, a 9 és 1/2 randi, a Brazilok, a Vörös veréb, a Drakulics elvtárs, a Seveled, vagy a Hét kis véletlen. A szélesebb közönség akkor ismerhette meg a nevét, amikor szerepet vállalt a Szombat esti láz 5. évadában - ugyanabban az évadban volt látható, amiben férje, Szabó Győző is.

Rezes Judit 2021-ben házasodott össze párjával, Győzővel, akitől két közös fiúgyermeke van: Mihály Simon 2010. november 1-jén született, Gáspár Zoltán pedig 2019 márciusában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás