promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: őrületes 900 millió forint volt a tét, nagyon sokan voltak közel a fődíjhoz ezekkel a meglepő számokkal
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy szerencsés nyertes 900 millió forinttal lehetett ma gazdagabb.

Ismét eljött a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. Rengeteg pénz, sok százmillió forint találhatott gazdára ezen a héten is, már ha Fortuna fogta valakinek a kezét.

A 52. heti tavalyi utolsó hatos lottó számsorsolásán egyébként a várható főnyeremény több 700 millió forint volt. Mondanunk sem kell, hogy természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. A sorsolás után azonban hamar kiderült, hogy sajnos az év utolsó napján sem született telitalálatos szelvény, öttalálatosból azonban 34 darab is, amely egyenként  480 540 forint nyereményt jelentett a szerencséseknek.

Így azonban, hogy a tavalyi év utolsó hetén sem volt telitalálatos szelvény, a főnyeremény természetesen a mostani hétre még tovább nőtt. Ha valaki telitalálatot érne el ezen a héten, akkor most pontosan 900 millió forintot vihetne haza, amely egy hatalmas összeg, ami teljesen megváltoztathatja valakinek az életét.

Mostanra tehát túl is vagyunk a Szerencsejáték Zrt. 1. heti, tehát 2024-ben a legelső hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye tehát ezen majdnem egymilliárd forint volt. Mondanunk sem kell, hogy természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. Az e heti nyerőszámok pedig emelkedő számsorrendben a következők:

4, 13, 16, 23, 28, 41

A sorsolás után gyorsan kiderült, hogy sajnos most sem született telitalálatos szelvény. Öttalálatos szelvényből 47 darab született, az ő nyereményük egyenként 329 650 forint volt. Telitalálat híján pedig a következő héten már 1 milliárd 170 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás