promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit meglepett a dolog, váratlan időpontban húzták ki a hatoslottó nyerőszámait, te is a szerencsés nyertesek között vagy?
Borítókép:  MediaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A megszokott 16 órával ellentétben ma már 13 30-kor kihúzták a hatoslottó nyerőszámait.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a hatos lottó sorsolására a múlt héten a szenteste miatt, a megszokott vasárnapi időpont helyett most szombaton került sor, közvetlenül a Szerencseszombat előtt. A Szerencsekerék Zrt. azonban a 51. játékhéten sem hagyott minket hatoslottó sorsolás nélkül, csak a megszokottnál egy nappal korábban került rá sor.

A múlt héten egyébként nem kevesebb mint 645 millió forinttal lehetett gazdagabb az, aki mind az 6 számot tökéletesen eltalálta. A sorsolás után azonban kiderült, hogy sajnálatos módon ezen a héten sem született hattalálatos szelvény. Ezzel szemben hatból öt számot, 30-an is eltaláltak, ők 475 405 forinttal lettek gazdagabbak.

Így azonban az év utolsó hetére egészen pontosan 755 millió forintra nőtt a főnyeremény, egy nyertes esetén, amely igazán impozáns összegnek számít. Egy szerencsés embernek tehát igazán kitűnően indulhatna az újesztendő. A sorsolást azonban a szilveszterre való tekintettel a mai napon a megszokott 16 óra helyett, 13 30-kor tartották, így sokan lemaradhattak a számhúzásról, mi azonban most mutatjuk az utolsó heti nyerőszámokat.

Mostanra tehát túl is vagyunk a Szerencsejáték Zrt. 52. heti idei utolsó hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye tehát ezen több mint 700 millió forint volt. Mondanunk sem kell, hogy természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. Az e heti nyerőszámok pedig emelkedő számsorrendben a következők:

14, 27, 21, 30, 37, 39

A sorsolás után hamar kiderült, hogy sajnos az év utolsó napján sem született telitalálatos szelvény, öttalálatosból azonban 34 darab is, amely egyenként  480 540 forint nyereményt jelentett a szerencséseknek.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás