promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: a műsorváltozás megkavarta a nézőket, 600 millió forintnál is nagyobb összeg volt ezúttal a főnyeremény
Borítókép:  MédiaKlikk
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hatoslottó sorsolása nem a megszokott időben történt, ezért sokan lecsúszhattak róla.

Ahogy arról a Promotions.hu is beszámolt pár nappal ezelőtt, a hatos lottó sorsolására a megszokott vasárnapi időpont helyett most szombaton került sor, közvetlenül a Szerencseszombat előtt. A Szerencsekerék Zrt. tehát a 51. játékhéten sem hagyott minket hatoslottó sorsolás nélkül, csak a megszokottnál egy nappal korábban került rá sor, ami érthető, hisz a 24-ét sokkal többen töltenék inkább a családjukkal, sem minthogy a stúdióban dolgozzanak ezen a napon is, vagy a televízió előtt izguljanak nézőként.

A múlthéten még "csak" 525 millió forintot lehetett hazavinni, ez a szám viszont most jelentősen megnőtt, hiszen most már 645 millió forintal lett gazdagabb az, aki mind az 5 számot tökéletesen eltalálta. Ebből azért már szépen meg lehet élni, több családi ház ára is kijön belőle, Jákob Zoli pedig három Ferrarit is tudna venni belőle.

Fölösleges is tovább szaporítani a szót, már megtörtént a Szerencsejáték Zrt. 51. heti hatoslottó számsorsolása, aminek a várható főnyereménye tehát ezen több mint félmilliárd forint volt. Talán fölösleges felhívni rá a figyelmet, de ez az összeg netto értékben értendő, tehát nem kell utána adózni.

A számhúzást a Szerencseszombat keretén belül a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szombat délután 17 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, mert az nagyon fájdalmas lenne,.

LÁSSUK HÁT, MILYEN SZÁMOKAT HÚZTAK KI EZEN A HÉTEN! VAJON A NYERTESEK KÖZÖTT VAGY?

Íme az e heti nyerőszámok emelkedő számsorrendben:

28, 42, 12, 17, 8, 19

A sorsolás után kiderült, hogy sajnálatos módon ezen a héten sem született hattalálatos szelvény. Ezzel szemben hatból öt számot, 30-an is eltaláltak, ők 475 405 forinttal lettek gazdagabbak.

Most lehet készülni a jövő heti sorsolásra, addig is érdemes visszaemlékezni, hogy a sorsolás nem is annyira nagyon régen még az RTL Klub képernyőjén ment, egy lelkes animátor erről akkor nagyon szellemes paródiavideót is készített:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás