promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az év végéig kellett várni az idei év legsúlyosabb autós videójára a magyar utakról - legenda vagy a világ legnagyobb tahója?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyet még egész biztosan nem láttak sem Győrben, sem máshol.

Nem kell ide más, csak egy AMG Merdzsó - énekli a két Attila, Baukó (talán úgy többen ismerik, hogy Azahriah) és Molnár (aki pedig Desh néven alkot) a Pullup című számunkban. Az alábbi autó sofőrje hasonlóan gondolkodott, csak ő inkább a terepjáróra esküszik ezen videó tanúsága szerint.

A videót egy YouTube-on is aktív autós közösség tette közé, és mikor megláttuk, meglehetősen zavarba jöttünk: azt szögezzük le előre, hogy a közlekedés legfontosabb alapszabályát, miszerint kerüljük el a balesetet, betartotta a sofőr, ennek ellenére azonban valószínűtlen, hogy a manőver bekerül az autós oktatási anyagba.

A sofőr éppen Győrben vesztegelt az autósorban, egy meglehetősen hosszú autósorban, amikor belé hasított a felismerés: testvér, egy négyszer négykerék meghajtású terepjáróban ülsz, körülötted pedig a korlátlan természet, okosabban is lehet ezt a helyzetet kezelni.

Hősünk ezután jobbra veszi az irányt, egyenesen a biciklisáv irányába: ekkor még csak arra gondolunk, hogy egy némileg "kiileszkedett" viselkedést mutató sofőrrel van dolgunk, akinek az idegrendszerét az egészségesnél komolyabb mértékben viseli meg a dugó, de hősünket másfajta fából faragták.

Továbbhajt, kihasználva a terepjárót tagadhatatlan módon arra, amire kitalálták: szinte egy derékszög élességű lejtőn hajt le a fás terület mellé (nem állat módra, hanem szépen fékezve gurul le), és előzi meg az egész veszteglő kocsisort.

A sofőr nem hajthatna fel a biciklisávra, teljesen szabálytalan a viselkedés amit bemutat, gyanús, hogy ha valamilyen rendvédelmi szerv ennek a jelentnek tanúja, nagyon szép csekket kapott volna, ezek ellenére bizonyos fokig kénytelenek vagyunk elismerni, hogy komoly szabadságharcot mutatott be a férfi - igazán nem sablonos módon gondolkodott, talán még a bátorságát is el lehet ismerni, személyi sérülés pedig nem történt.

Azért a követését nem javasoljuk senkinek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás