promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezentúl ingyen telefonálhat mindenki? Hatalmas karácsonyi ajándékot kapnak a Telekomtól az ügyfelei
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén bőkezű a magenta-Jézuska.

Olybá tűnik, hogy a Telekom fogja nyerni az idei mobilszolgáltatói-jófejség díjat (pontosabban nyerné, ha létezne ilyen). A vállalat nem régiben jelentette be, hogy mind az előfizetéses, mind a feltöltőkártyás ügyfelei a karácsonyi időszakban, vagyis december 24. és 27. között korlátlanul, díj nélkül telefonálhatnak hálózaton belül.

A magenta színű társaság továbbá kifejezetten a feltöltőkártyás ügyfelei számára szabott akciót is bejelentett: december végéig minden szerdán eldönthetik, hogy 1 napos korlátlan telefonálást, vagy egy napos korlátlan mobilinternet hozzáférést szeretnének.

Szerencsére idén már nincsenek velünk a koronavírus-járvány idejében érvényben lévő lezárások, így nincs akadálya a személyes találkozásoknak, de sok honfitársunk, aki külföldön él, vagy az ország más részében dolgozik, mint ahol a családja él, örülhet a Telekom karácsonyi ajándékának.

Az új telefont vásárolni szándékozók szintén haladékot kapnak, a január 15-ig történő készülékvásárlások esetén 1 hónappal később elég elkezdeni a törlesztőrészletek fizetését.

A karácsonyi időszak sok ember kedvence az évben, kicsit lelassul az élet, elfelejthetjük a munkát, és több időt tölthetünk a szeretteinkkel. Sajnos, kevésbé szerencsés embertársaink számára ez az egyik legnehezebb időszak, ezért kiemelten fontos, hogy ebben az időszakban igyekezzünk lehetőségeinkhez mérten segíteni embertársainkat, ami akár egy pár kedves szó is lehet.

Próbáljunk meg ilyenkor kicsit kikapcsolni,vegyünk fel szép ruhát, megértőbben fordulni a család és az idegenek felé is, a karácsony fényének befogadásához belül is rendben kell lennünk magunkkal, különben értelmetlenné válik az ünnep, aminek per definitionem el kell térnie a hétköznapok ügymenetétől.

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás