promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre elérhető a Lidlben amire tömegek vártak: csak ott lesz ez kapható, körökkel ver rá versenytársaira az áruházlánc
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem régen jelentették be: óriási a változás, végre nálunk is elérhető lesz.

Bár a nagyobb hipermarketekben más régóta elérhető ez a szolgáltatás, a kiskeredelmi láncok közül először a Lidl lépte meg azt a statégiailag igen fontos lépést, melynek középpontjában az egészséges és változatos táplálkozás áll. Ezentúl 5 magyarországi Lidl üzletben lesz elérhető a lédig (vagyis kimérős) tengeri herkentyűk (más néven tenger gyümölcsei) széles választéka.

A Lidl már korábban, több termékével elkötelezte magát az egészséges táplálkozás mellett, ennek a gasztonómiai reformnak a tovább gondolása a most bevezetett újítás. Ezzel egészen új megközelítést kíván a vásárlóinak és új ízek kipróbálására szeretné sarkallni a vásárlóit.

Egyelőre a veresegyházi, a budaörsi és a szentenedrei üzletben juthatunk hozzá az újdonsült finomságok, Budapesten pedig a Csalogány utcában és a Fehérvári úton lesz lehetőségünk a kulináris kalandozásra.

Már az is kiderült, hogy pontosan milyen termékek kerülnek fel újonnan a boltok polcaira:

fehér garnéla, kétféle bundázott garnélák, kagylóhúsok, scampi, tonhalsteak és vegyes tenger gyümölcsei

A termékeket a kihelyezett zacskóba tudják szedni a vásárlók, de a bolt javasolja a mélyhűtött termékekhez ajánlott speciális szatyrot. Mérleg is rendelkezésre áll, de a termékek hivatalos lemérése és árazása a kasszánál történik majd.

A változásnak rengetegen örülnek, mivel sok helyen csak a Lidl elérhető, mint potenciális bevásárlási helyszín. Így a családok étrendje egészen új és izgalmas dolgokkal bővülhet, legyen az akár egy isteni, könnyen összedobható, olcsó fokhagymás vajas garnélás tészta:

Vagy egy igazi mediterrán hangulatú fehérboros fokhagymás kagylótálat:

Bár elsőre borsosnak tűnhet a tengeri herkentyűk ára, azonban annyira intenzív az ízviláguk, hogy nagyon kevés egyéb hozzávalóra van szükség melléjük, így összességében még akár olcsóbban is kijöhet az ebédünk, mintha például darált húst használnánk.

Forrás: penzcentrum.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás