promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Panaszkodnak a Lidl vásárlói, feldúltan vonják kérdőre az üzletláncot, országos szintű a probléma
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most telt be a pohár a Lidl vásárlóinál.

Beköszöntött a november. Ez azt jelenti, hogy most már a legtöbb helyen megérkeznek a karácsonyi dekorációk és az ünnepi katalógusok. A Lidl-ben már november 2-ától lehet kapni a különféle karácsonyi jópofaságokat. Általában ilyenkor mindig óriási roham szokott lenni az üzletekben, hiszen a Lidl jó áron adja ezeket a termékeket, amik még szépek is.

Persze előfordul, hogy amikor az ember munka után betér a hozzá legközelebb lévő boltba, már nem találja azokat a termékeket, amiket kinézett az akciós újságból, de az sem ritkaság, hogy az akció első napján, nyitáskor is alig találnak belőle a polcokon. A Pepco vásárlói rendszeresen panaszkodnak amiatt, mert a boltokban csak 1-2 darab van mindenből, de most a Lidl közösségi oldalán is tömeges felháborodás tapasztalható.

A vásárlók máris megrohamozták a Lidl üzleteket, hogy beszerezzék a karácsonyi manókat, szarvasokat, girlandokat, diótörőket, és egyéb dekorációs elemeket, de sokan arra panaszkodnak, hogy már nincs is belőle egy sem; sőt, olyan is van, aki szerint a dolgozók már az akció előtt félreteszik maguknak, és így a vásárlóknak egyáltalán nem marad.

„Győrben a dolgozók vitték hátra maguknak tegnap este”

„Ez rendszeres. És nem csak ilyen dolgoknál. Például 1-2 éve kaptak az üzletek vagy 3 darabot egy adott elektronikai eszközből. Nyitás előtt ott álltunk páran reggel az akció kezdeténél. Mikor nyitották az üzletet és be mentünk, azt láttuk, hogy két kasszás is megy a helyére, hóna alatt a termékkel. Beültek dolgozni, de előtte oda készítették maguknak a terméket, hogy ne vigye el senki”

„Kaposvár dettó. Max a táblája lesz kint már nyitaskor és a vállukat vonják, hogy elfogyott”

„Én már olyan választ is kaptam egy "kedves" eladótól, hogy országos hiánycikk valami... Akkor meg miért jelenik meg az újságban? Fogadjunk, hogy nem találok sehol ilyen manót!”

- írják a kommentelők.

A Lidl természetesen reagált egy-két hozzászólásra: biztosították az embereket arról, hogy a termékek elérhetősége számukra nagyon fontos, de a kereslet dinamikussága miatt nem zárható ki teljesen, hogy egy termék hiánycikkre fusson. Mindazonáltal azt ígérték, hogy utánajárnak mindannak, amiről a kommentelők írnak, és intézkednek, hogy a jövőben hasonló esetek ne forduljanak elő.

Hozzá kell tenni, hogy a posztok alatt több olyan vásárló is írt hozzászólást, akik kaptak mindenből, amit kinéztek a karácsonyi katalógusból.

A Promotions egyik munkatársa is megerősítette, hogy amelyik Lidl-ben járt a csütörtöki nap, ott mindenből volt bőségesen, ami meg volt hirdetve.

Hamarosan egyébként a játék katalógus is meg fog jelenni, vagyis újra polcokra kerül a népszerű játékkonyha, a barkács asztal, a sínkészletek, és a többi aranyos játék, amikből mindig kerül egy-két darab a karácsonyfa alá. Szóval az igazi roham még csak most fog jönni, de az eddigi tapasztalatok szerint a legnagyobb slágernek számító játékkonyha miatt is csak az első alkalommal kapkodnak a vásárlók, decemberben pedig halmokban állnak a konyhák a boltokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás