promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiugranak a bőrükből az autósok a hír hallatán, bejelentették az új üzemanyagárakat
Borítókép:  Profimedia /Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét bejelentést tettek az üzemanyag áraival kapcsolatban, erre lehet számítani szerdától. 

Az autósok örök kérdése, hogy vajon milyen áron fogunk tudni tankolni? Mostanában pedig sokszor feljön ez a kérdés, ugyanis megemelkedtek hazánkban a benzin és a gázolaj árai is. Jó hír, hogy a héten szerdán ismét változni fognak az üzemanyagok árai, a hét közepétől ismét teljesen más összegekkel fogunk találkozni majd a benzinkutakon. Ezennel azonban örülni fognak az autósok, ugyanis árcsökkenést jelentettek be. Mutatjuk a részleteket!

A holtankoljak.hu arról ír, hogy a benzin esetében 7 forinttal kerül csökkentésre a nagykereskedelmi ár, a gázolaj esetében pedig bruttó 6 forint a változás mértéke. Épp ezért a következőképp fognak kinézni szerdától az árak: 

A 95-ös benzin 580 Ft/liter, a gázolaj 600 Ft/liter lesz majd, ne csodálkozzunk, ha ezekkel az összegekkel találkozunk szerdától. 

Utoljára szerdán tettek bejelentést az árakról, akkor arról számoltunk be, hogy minden változatlan marad. Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy pénteken lesz-e változás, az elemzőkön múlik mindez, akkor fogják látni, hogy hogyan tartja magát a forint a dollárral szemben. 

Korábban Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója is megszólalt a helyzettel kapcsolatban, november elején úgy nyilatkozott, hogy a Világbank előrejelzése szerint radikális olajár drágulást hozhat az ukrajnai, illetve az izraeli háború "kettőse", ami miatt a közeljövőben jelentősen növekedhet az üzemanyagok, köztük a benzin ára. Tehát az üzemanyag árak egészen idáig vezethetők vissza, korábban kiderült az is, hogy a friss elemzések szerint akár a 150 dolláros rekordot is meghaladhatja egy hordó Brent olaj ára, ha elfajul a konfliktus Izrael és a Hamász között. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás