promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat az üzemanyagáraknál, ezt nem várták az autósok
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre kell számítani péntektől a hazai benzinkutakon.

Tekintve, hogy a forint erősödni tudott a dollárral szemben, és a Brent típusú olaj árfolyama is sokat csökkent az elmúlt napokban, a hazai üzemanyagáraknál is kellemes változás volt tapasztalható. Szerdától bruttó 10 forinttal kerül kevesebbe a benzin literára, míg a gázolajnál bruttó 20 forintos csökkenés történt.

A nagy kérdés már csak az volt, vajon a hét második felében is folytatódik-e ez a tendencia, és vajon a gázolaj is be tud-e süllyedni 600 forint alá.

Most olyan hír jött a magyarországi üzemanyagárakkal kapcsolatban, ami egyszerre jó és rossz fordulatnak is tekinthető, ugyanis nem csökkennek tovább az árak. Mi több, minden változatlan marad, tehát annyi bizonyos, hogy november 17-étől 22-éig azokon az árakon tankolhatunk a töltőállomásokon, amik szerdán léptek érvénybe.

A holtankoljak.hu szerda délelőtt közölte, hogy pénteken változatlan marad minden, tehát az átlagárak a hét második felében az alábbiak szerint alakulnak: 

95-ös benzin: 587 Ft/liter

Gázolaj: 606 Ft/liter.

Hogy milyen fordulatra számíthatunk a következő héten, az csak a hétvégén fog kiderülni, ugyanis az elemzők akkor fogják látni, hogy hogyan tartja magát a forint a dollárral szemben, és miként alakul az olaj árfolyama.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás