promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Balatonnál egy dermesztő szatír lesi az áldozatait, a közvélemény teljesen kiakadt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy kérdés, hogy a kísérteties szatír mikor fog újra feltűnni a Balatonnál.

A Balaton Magyarország legnagyobb és továbbra is legnépszerűbb tava, amely nyáron rengeteg turistát vonz belföldről is. Sajnos olyan idők járnak, amikor a családoknak alaposan meg kell nézniük, hogy mire adnak ki pénzt, és sokan döntenek úgy, hogy a költségvetés helyrebillentéséhez a nyaralásból, szórakozásból kell lecsípni.

A balatoni nyaralás ugyebár továbbra sem olcsó mulatság, hiszen a szállás, az étkezés, a strandolás és a szórakozás is jelentős költségeket jelentenek, de még így is rengetegen választották a magyar tengert, mint úti célt belföldön.

Bár a Balatonon beindult az utószezon, de állítólag hétvégén visszatér a kánikula a hidegfront után, ami ki is tart egy ideig. Biztosak lehetünk benne, hogy még szeptember elején is nyüzsögni fognak ott a turisták.

Sajnos régi és szinte megszűntethetetlen probléma, hogy a Balaton környékén ilyenkor megszaporodnak a bűntények. Akad a részeg szájhősös verekedésekből is persze, de a profi tolvajokkal van a legtöbb gond, akik alig várják az alkalmat, hogy kizsebelhessenek minket.

Nem meglepő, hogy Siófok környéke a legveszélyesebb. A nyári időszakban a Jókai park, és a Petőfi sétány rengeteg bűntény helyszíne. De azért az Aranyparton, sőt fentebb Szabadisóstó környékén is érdemes ébernek maradni.

A tolvajok mellett akadnak olyanok is, akik máshogy követnek el bűntényt, mivel Siófok utcáit egy dermesztő szatír tartotta rettegésben. Az angolul beszélő férfi néhány helyszíne tűnt fel a sonline.hu beszámolója alapján, és kendővel eltakart arccal a nemi szervét kezdte el mutogatni.

Vajda Esztert, a Somogy vármegyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőj megosztotta a lappal, hogy valóban kaptak bejelentést egy szatírról, de mire megérkeztek, már teljesen köddé vált. Nem árt óvatosnak lenni, mert ki tudja, hogy hol fog feltűnni ismét a Balatonnál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás