promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: máris beléphetsz a gazdagok klubjába, ha te álmodtad meg ezt a különleges számsort
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón most 404 millió forint volt 21. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény!

Legutóbb a 17. héten volt valaki iszonyatosan szerencsés, mivel 426 millió 667 ezer forintot vághatott zsebre, na még némi aprót is kapott hozzá. Nagyon jól tudjuk, hogy a kicsit is becsülni kell. Ebben az évben már ő volt az ötödik nyertes, aki örülhetett a telitalálatnak.

Hattalálatos szelvény régóta nem volt Magyarországon, így tudott gyarapodni a főnyeremény. Az öttalálatos szelvényekért 309 ezer forintot fizettek a múlt héten. Így a statisztika szerint 42 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le a milliókról.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ettől persze most még nagyon messze vagyunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 21. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 404 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e a hatodik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 11, 14, 21, 22, 34, 40

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 29 darab, nyereményük egyenként 434.445 forint;
4 találatos szelvény 1459 darab, nyereményük egyenként 8 635 forint;
3 találatos szelvény 26 156 darab, nyereményük egyenként 2 670 forint.

A következő héten 500 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Borítókép:  MédiaKlikk
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás