promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ötös lottó főnyereményét a ChatGPT is segíthet neked bezsebelni
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A ChatGPT tud tanácsot adni, hogy az ötös lottó főnyereménye a tiéd legyen Magyarországon, de ehhez persze egy őrült nagy adag szerencse is kell.

Nem olyan rég már alaposan az egekben járt az ötös lottó főnyereménye Magyarországon. Ezt a végül a 17. héten vitték el, ráadásul rögtön két szerencsés is mind az öt számot eltalálta. Ők így egyenként 2 milliárd 308 millió 107 ezer forintot vihettek haza, na meg némi aprót is kaptak hozzá.

Remélhetőleg nem haragudtak a másikra, hogy osztozkodni kell, mivel még így is elég magas összeg került a zsebükbe. Hihetetlen, de a múltkori telitalálatnál is két embernek sikerült öttalálatost összehoznia, még 2022. 42. hetében.

Közben ugyebár a ChatGPT mesterséges intelligencia egyre népszerűbb, ráadásul egy thai férfinak sikerült arra is rávennie, hogy lottószámokat generáljon neki. Patthawikorn Boonrin történetét azért kapta fel a sajtó, mert ezzel a férfi nyert is, de nem a főnyereményt, hanem csak úgy nagyjából 20 ezer forintnak megfelelő összeget.

Azonban mi a helyzet, ha Magyarországon vagyunk kíváncsiak az ötös lottó nyerőszámaira, persze úgy, hogy még nem húzták ki őket. Arra kértük a ChatGPT mesterséges intelligenciáját, hogy a statisztika alapján rakja össze nekünk, ezen a héten mely számokat lenne érdemes megjátszani az ötös lottón.

„Az egyes számok esélye, hogy kihúzzák őket, minden héten ugyanannyi, így nincs olyan szám, amelynek nagyobb esélye lenne a kihúzásra”

- javasolta a program, majd hozzátette, hogy mindig csak annyi összeget költsünk lottóra, amit megengedhetünk magunknak.

Az viszont talán fontos tanács, hogy a ChatGPT szerint ne ragaszkodjunk mindig ugyanazokhoz a számokhoz, hanem érdemes változatos számokat választani, mert a véletlennek az esélye minden számnál azonos.

Szóval nem a ChatGPT fog nekünk bankot robbantani, hogy Magyarországon el tudjuk vinni az ötös lottó főnyereményét, de okos kérdésekkel mégis el tudjuk érni, hogy a segítségünkre legyen. A többit jobb, ha inkább mi magunk kutatjuk ki.

Megkérdeztük például azt tőle, hogy melyik az a szám a magyarországi ötös lottón, amit a leggyakrabban húztak ki? Erre a ChatGPT az ötöst mondta, de valószínűleg ez nincs is meg pontosan a rendszerében.

Az ötös lottón amúgy a hármas volt az a szám, amit a leggyakrabban sikerült kihúzni Magyarországon, összesen 229-szer, míg a nyolcvannyolcast eddig csak 150-szer. Ezen a héten amúgy 315 millió forint a főnyeremény. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás