promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elárulta a titkait a sokszoros lottónyertes, így vihetik el az Ötöslottó főnyereményét is a magyarok?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezekkel a tippekkel minden magyar közelebb kerülhet ahhoz, hogy milliomos legyen.

Magyarországon rengetegen lottóznak, hiszen sokak legféltettebb álma, hogy egy szép napon elviszik a főnyereményt, és ezzel örökre elmúlnak az anyagi gondjaik. Mindig kellemes eljátszadozni a gondolattal, hogy mit kezdenénk pár millió forinttal, ha hirtelen az ölünkbe hullana – nem csoda, hogy az Ötöslottó folyamatosan duzzadó főnyereménye igazi lottólázba hozta a magyarok többségét.

A játékosoknak mindössze 5 jó számot kell eltalálniuk, hogy az Ötöslottónak köszönhetően milliomosok, vagy akár milliárdosok legyenek. Persze ez javarészt a szerencsén múlik, hiszen nem lehet befolyásolni, mik is legyenek a nyerőszámok, de ettől függetlenül van pár hasznos tanács és tipp, amiket esetleg érdemes megfogadni – főleg, ha egy olyan embertől jönnek, aki már hétszer is nyert a lottón:

  • Utána kell járni, hogy a számaink mennyire szerencsések, hányszor húzták már ki őket – de azt sem szabad közben elfelejteni, hogy minden szám lehet szerencsés.
  • Mindig saját számokat kell megjátszani, nem azokat, amiket esetleg véletlenszerűen kiválaszt a gép, vagy bármi.
  • Ragaszkodjunk a számainkhoz még akkor is, ha eddig nem hoztak szerencsét – sose lehet tudni, hogy mikor húzzák ki őket, és ha ez egyszer előfordul, és mi pont nem azokat a számokat játszottuk meg, akkor azt sose bocsátjuk meg magunknak.
  • Nem szabad követni a lottólázat, vagyis hiába hatalmas a nyeremény, nem érdemes minden pénzünket szelvényekre költeni.

Richard Lustig ennyi lottónyeremény után valószínűleg tudja, hogy miről beszél, de ettől függetlenül egyik tanácsa sem garancia arra, hogy valaki nyerni fog. Mindenkinek megvannak a maga módszerei, illetve szokásai, így bárki eldöntheti magának, hogy a fenti tippek közül mit tud hasznosítani, hátha segítenek valamilyen szinten.

Akit érdekel, az ennek a videónak köszönhetően megtudhatja, hogy matematikailag mekkora az esélyünk megnyerni az Ötöslottót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás