promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek az Ötöslottó legszerencsésebb számai, amikkel akár milliárdokat nyerhetnek a magyarok
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Statisztikailag ezekkel a számokkal van a legnagyobb esélyünk arra, hogy elvigyük az Ötöslottó főnyereményét.

Hatalmas lottólázban ég Magyarország, hiszen már 22 hete nem volt telitalálat az Ötöslottón, így a főnyeremény egészen elképesztő méreteket öltött, ugyanis jelenleg 3,823 milliárd forint várja, hogy valaki elvigye, és ezzel örökre megváltoztassa az egész életét – az eddigi leghosszabb telitalálat nélküli időszak amúgy a Szerencsejáték Zrt. szerint 39 hét volt, szóval ahhoz képest még egész jól állunk.

1957 óta van Ötöslottó Magyarországon, az utóbbi évtizedekben rengeteg embernek sikerült meggazdagodnia pár jól eltalált nyerőszámmal. Nagyon sokan lottóznak itthon, hiszen mindenki abban reménykedik, hogy rájuk mosolyog a szerencse, és 5 csodálatosan csengő számnak köszönhetően egy csapásra megszűnnek az anyagi gondok – noha ennek csekély az esélye, sose lehetetlen.

Az Ötöslottónak köszönhetően csupán 5 számra van minden játékos attól, hogy milliomos, vagy akár milliárdos legyen. Mindössze az a dolgunk, hogy megtaláljuk ezt az 5, aprócska számocskát, ami megváltoztatja az életünket.

De vajon mik a legszerencsésebb számok az Ötöslottón?

Az eddigi számhúzások alapján elkészített statisztika szerint ezek:

  • 3 – 229 alkalommal húzták ki;
  • 15 – 219 alkalommal húzták ki;
  • 75 – 219 alkalommal húzták ki;
  • 1 – 217 alkalommal húzták ki;
  • 29 – 214 alkalommal húzták ki;
  • 42 – 214 alkalommal húzták ki;
  • 86 – 211 alkalommal húzták ki;
  • 13 – 210 alkalommal húzták ki;
  • 66 – 210 alkalommal húzták ki.

A statisztika szerint ezek az Ötöslottó legszerencsésebb számai, szóval lehet, hogy érdemes elgondolkodni azon, hogy ezeket is megtippelje majd az ember a játék során, hátha úgy nagyobb eséllyel lehet elvinni a főnyereményt. Persze bőven vannak, akik ragaszkodnak a rég megszokott, akár komoly érzelmi töltettel rendelkező számaikhoz, ami érthető, hiszen az is elképzelhető, hogy pont azok hoznak szerencsét.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás