promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
562 milliót nyert a lottón, majd visszament dolgozni a Mekibe
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a szerencsés lottónyertes olyasmit tett, amire talán még sosem volt példa.

Valószínűleg Magyarországon is sokan álmodoznak arról, hogy milyen jó lenne egyszer rengeteg pénzt nyerni a lottón, majd felmondani a munkahelyünkön, és utána gond nélkül, luxusban élni. Nem véletlenül lottóznak ilyen sokan itthon, hiszen csupán pár szerencsés szám kell ahhoz, hogy valakivel ez megtörténjen – és ugyan ennek nagyon kevés az esélye, de sosem lehetetlen, így a remény hal meg utoljára.

Egy walesi férfi még 2006-ban átélhette azt, amire olyan sokan vágynak, ugyanis éppen a McDonald'sban dolgozott, mikor sikerült megnyernie a lottót, és 1,3 millió angol fonttal, vagyis nagyjából 562 millió forinttal gazdagodott. Naná, hogy egyből felmondott, összeházasodott a szintén Mekiben dolgozó barátnőjével, vett egy hatalmas házat, nyaralgatott és luxus életet élt – nagyjából 1,5 évig, majd egy elég meglepő döntést hozott.

A 25 éves Luke Pittard arra jutott, hogy jó dolog, ha az embernek rengeteg pénze van, de egy idő után nagyon unalmas tud lenni a semmittevés, a folytonos evés (ami miatt rendesen meg is hízott) és a vásárolgatás, ezért visszament dolgozni a McDonald'sba a barátai közé, akik még az esküvőjén is ott voltak – a felesége is támogatta a döntését, hiszen tudta, hogy jót fog tenni neki a dolog.

A férfi boldogabb, mint valaha, hiszen megvan az anyagi biztonsága, rendszer is van az életében, szóval minden rendben vele. Egyedül annyi a különbség a régi rutinjához képest, hogy annak idején gyalog járt a Mekibe dolgozni, de ma már taxival megy – ennyi luxust azért még megenged magának, hiszen megteheti, bár a legtöbben valószínűleg sose mentek volna vissza a régi munkahelyükre egy ekkora lottónyeremény után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás