promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkant a videó, amin Stohl Andrást durván megtornáztatja az ágyban a másik Szorcsik Viki
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A felbukkant videón még a magyar RTL sztárja volt Stohl Buci, aki komoly ágytornás jelentbe keveredett egykor a szemmel láthatóan elégedetlen Szorcsik H. Viktória karakterével. 

Manapság igazán kevés szó esik hazánk mindkét Szorcsik Vikijéről. Az ezen a néven futó művésznő állandó celebje a TV2-nek, ahol egykor feltűnt, mint a Jóban Rosszban doktornője. Az igen dekoratív, 45. életévében járó színésznő rendre szerepel a kereskedelmi tv-csatorna különböző sztárműsoraiban, miközben a rajongóit folyamatosan szórakoztatja a szemrevaló fényképeivel. A testiségét sosem rejtegető Vikivel ellentétben névrokona és egykori kolléganője manapság sokkal kevesebb rivaldafényt kap. 

Pedig Szorcsik Viki egyszer még névváltásra is felszólította fiatalabb pályatársát, akit tulajdonképpen "csak" egy "H" betű különböztet meg az úgynevezett riválisától. Szorcsik H. Viktória egyébként sokoldalú tehetségnek számít. 15 évesen szerepelt először a Jóban Rosszban cserfes tinijeként, emellett pedig modellkedett is, amit később is sikeresen használt fel, mikor éppen anyagilag megszorult. Ugyanis a színészkedéssel nem tudta mindig eltartani magát és két kisgyermekét. A ma már 10 és 11 esztendős kisfiát és kislányát egy időben egyedül kellett nevelnie, ugyanis viharos szakításon esett túl volt párjával. A még mindig csak 30 éves színésznő elárulta, hogy exe a fizikális bántalmazástól sem riadt vissza egykoron, így volt, hogy testőrökkel kellett visszaszereznie a láthatásról haza már nem tért gyerekeket. 

Állítólag mára rendeződött Szorcsik H. Viktória élete, aki egykor smink-modellkedett is az anyagi talponmaradás érdekében. A hírek szerint manapság színházi szerepekben tündököl, bár alighanem szívesen vennénk felbukkanását valamelyik napi vagy heti magyar sorozatban is. Ugyanis leghíresebb szereplése is egy ilyenhez köthető. Viki 2015. végén Mártát alakította az RTL Válótársak című szériájában. Ott pedig a szokásoknak megfelelően elképesztő ágytornába bonyolódott Stohl András főszereplésével. Hősünk azonban nehézkesen bírta a vehemens lány iramát, és sajnálkozva köszönte meg és utasította el a Márta által várt második menetet. 

A korábbi sikersorozat ominózus jelenete ITT érhető el, kizárólag nagykorú olvasóink számára.

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás