promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Először nyilatkozott a földbe döngölt Csuti a botrányos Hal a tortán után
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen képsorokat még a sokat megélt TV2-n sem láthattunk, mint a Hal a Tortán műsorában, ahol Csuti egy hős magabiztosságával állta ki az "ajándékot". 

Aligha arról marad emlékezetes a TV2 Hal a Tortánjának e heti műsorfolyama, hogy végül a hírhedt Gáspár család legfiatalabb képviselője, az alig 20 esztendős Virág nyerte meg a fődíjat az adott ötösből. Ugyanis már a botrányhős Kelemen Anna jelenléte is kíméletlenül erős fűszert adott erre a hétre a bulvármédiának, azonban az az ötlet, hogy Szabó "Csuti" Andrást, és egykori párját a sokoldalú Szorcsik Vikit egymás ellenfelének rakják be, csodálatos volt. 

Az is meghökkentő, hogy a két celebritás, akik tavaly egy röpke ideig párt alkottak, hajlandó voltak elvállalni a szereplést hazánk leghíresebb főzős reality műsorában. Szerencsére a komolyabb torzsalkodásból nem maradt sok a szakításuk utánra. Igaz, végig érezni lehetett az ellenségességet a Jóban rosszban egykori színésznőjétől Csuti irányába. Ez persze nem meglepő, lévén korábban is már idegesítette Csuti létezése is, állítólag neurotikusként hivatkozott rá a kenyértörés után. Az, persze már más tészta, hogy a férfi valójában, a felszín alatt miként éli meg, hogy volt felesége, Kulcsár Edina nap, mint nap szereplője a bulvárnak. Ugyanis az exe összejött a rapper G.w.M.-mel, és folyamatosan adnak valami csámcsogni valót a faképnél hagyott férj legnagyobb bánatára. 

Természetesen a csalódások ellenére is Csuti egy igazi példaképnek tekinthető. Van egy gyönyörűséges otthona, illetve felszedte a korábbi Miss Balaton-döntős Sudár Biankát is, aki nem csak, hogy szemrevaló, de még roppant fiatal is. No és persze ott vannak Szabó úr gyermekei is. A mindig vidámnak látszó hősünk még Szorcsik Viki heti nagyjelenete után is férfi maradt, és keményen viselte a színpadias gesztustalanságot. Ugyanis volt szerelme egy szemeteszsákban vitt vissza neki pár nála felejtette cuccot. Az esetről Csuti így nyilatkozott a Blikknek:

"Minden néző úgy értékeli a látottakat, ahogyan szeretné. Én ezt a kapcsolatot már nagyon régen lezártam. Viki hozta a formáját, voltak odaszurkálódások a részéről, amiket intelligensen, férfi módjára igyekeztem kezelni és fogadni."

- nyilatkozta az üzletember a napilapnak. 

A Hal a tortán eredményhirdetése: 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás