promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt éve ért véget a sorozat, amiben Stohl Andrást durván meglovagolta egy dúskeblű bombázó
Borítókép:  xvideos.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar TV-nézőket és Stohl Andrást a 2018-ban véget ért Válótársak forgatásán teljesen megbabonázta Horváth Alexandra mell-villantása.

Már most igencsak hosszú pályafutást tudhat magáénak Stohl András, vagyis Buci. Napjaink egyik legtehetségesebb színésze ugyan a magánéletben gyakran hajtotta magát kínos szituációkba, ám esendőségén igazán túlmutat a teljesítménye. Stohl a sajnálatosan jogosan elnyert börtönhónapok után sikeresen tért vissza a média világába. Ugyanis nem csak a színpad várta friss erejét, hanem a televízió képernyője is. A TV-csatornák elhalmozták az elmúlt években a műsorvezetői és sorozat-színészi munkálatokkal is. Buci egykor az RTL Klub frontembere volt, ám már évek óta TV2-től várta inkább a havi apanázst. 

Stohl egykor az RTL reggeli műsorában tűnt fel, majd a ValóVilágok ikonikus műsorvezetőjeként érte el a már-már legendás státuszt. Cikkünk központi eleme, vagyis a Válótársak című sorozat főszerepe azonban már a magyar büntetés-végrehajtásban eltöltött időszaka után köszöntötte. 2015-ben a nevezetes széria teljesen újszerűnek számított Magyarországon, ahol akkor még a napi sorozatok voltak az uralkodóak. Azóta az RTL-en ezek már kihullottak, helyükre a változatos felépítésű és tematikájú, de főleg hullámzó minőségű heti sorozatok kerültek. A Válótársak az akkori kritikák szerint még bőven a nézhető kategórián belül versenyzett egészen a 2018-as befejezéséig. 

Sokak szerint Stohl szinte lubickolt minden egyes epizódban, lévén szinte önmagát adhatta némi ripacskodással és szexualitással megfűszerezve. Igaz, ezek korábban sem álltak messze a színész munkáitól. A Válótársakban több szépséges színésznővel is ágyba bújhatott egy-egy imitált szeretkezés erejéig. Talán Urbankovics Júlia volt a legcsodálatosabb, ám kétségkívül, hogy Horváth Alexandra domborította a legemlékezetesebbet. A Domi szerepét játszó ifjú színésznő döbbenetes méretű kebleivel azonnal beszédtémát szolgáltatott minden nézőnek, és kétségtelen, hogy Buci a mai napig felidézi maga előtt, ha rossz kedve van. Stohlék szexjelenete ITT elérhető, ám megtekintését szigorúan 18 év feletti olvasóinknak javasoljuk!

A Válótársak utolsó részét 2018. február 8-án tűzte műsorára az RTL Klub. Horváth Alexandra az elmúlt években a TV2 Doktor Balatonjában szerepelt, illetve rendszeresen fellép a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban. Hősnőnk játszik a Macbeth-ben, A miniszter félre lépben és a Kőszívűben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás