promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljött a nagy nap: Stohl András élete mostantól teljesen megváltozik – képek
Borítókép:  Stohl András / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fontos, különleges családi pillanatba engedett betekintést Stohl András, aki nagyon büszke legkisebb gyermekére.

Rengeteg remek filmben, sorozatban, előadásban, műsorban és egyéb alkotásban láthattuk már az utóbbi évtizedekben Stohl Andrást, aki igaz, hogy számtalan botrányba keveredett, de még így is a közönség egyik kedvence. Örülhetnek a rajongói, ugyanis a híresség állítólag a hamarosan érkező Nagy Ő új évadának műsorvezetőjeként is feltűnik majd a TV2 képernyőjén, hogy segítsen párt találni Tóth Dávidnak.

Stohl András sikert sikerre halmoz, rendkívül elfoglalt ember, de szerencsére úgy tűnik, hogy ez nem nyomta rá a bélyegét a családi életére. A közös posztjaik alapján mind a négy gyermekével remek kapcsolatot ápol, ráadásul legkisebb, Bandika nevű kisfia most érkezett el eddigi életének egyik legfontosabb mérföldkövéhez.

„Hát ez a nap is eljött… Bandika ma kezdi az iskolában az első osztályt! Most már elmondható, hogy a legkisebb gyermekem is iskolás, nagy büszkeség ez nekünk!”

– írta Stohl András a képhez, amin boldogan puszilgatja kisfia arcát.

Az biztos, hogy ez egy édesapa életében is egy meghatározó, különleges pillanat, hiszen gyermeke ezzel tette meg az első lépést a felnőtt élet felé. Innentől kezdve hosszú évekig szinte csak tanulni fog, hogy elsajátítsa azt a tudást, amivel később boldogulni tud, hogy akár még Stohl András sikereit is túlszárnyalja majd egyszer.

Itt lehet megtekinteni Stohl András egészen megható posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás