promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András megmutatta hihetetlenül dögös lányait – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Jászai Mari-díjas magyar színművész és műsorvezető határtalan büszkeséggel tett közzé egy fotót családjáról az Instagramon. Nem fogod elhinni, milyen szép lányai vannak!

Szerencsére mostanában Stohl András leginkább csak a filmes és színházi szerepei miatt kerül be a hírekbe, nem pedig magánéleti témákkal. A színész mostanában láthatóan kiegyensúlyozott családi életet él, ezt bizonyítsa az a temérdek sok idilli, családi fotó is, amelyeket közösségi média oldalain tesz közzé.

A művész eddig sem rejtegette három gyönyörű lányát – rendszeresen osztott meg külön-külön fotókat róluk, amelyeken átsugárzott az apai büszkeség. Nemrég azonban kitett egy fotót, amelyen a három grácia együtt látható:

A fotón balról jobbra haladva láthatjuk a színész legidősebb lányát, Lucát, aki már nagyban készülődik esküvőjére; a középső lányt, Rebekát; jobb oldalt pedig a legkisebb lány, Franciska áll. Stohl András le se tagadhatná, mennyire büszke gyönyörű lányaira.

 „A koronavírus abban segített, hogy sokkal több és hasznosabb időt tudtam a gyerekeimmel tölteni. A két kicsin látom is, hogy mennyire jót tesz nekik,hogy ennyi időt együtt vagyunk, jönnek velem mindenhova, és ez nekem is nagyon jó érzés"

– nyilatkozta a színész, akinek legkisebb gyermeke, András, nem látható a képen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás