promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic kitálalt: „Irigylem Stohl András feleségét”
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic a Dancing with the Stars-ban megmutatta, hogy tud flörtölni, és ezzel zavarba is hozta Stohl Andrást. A színésznő később őszintén elmondta, mit gondol a véleménye szerint sármos műsorvezetőről.

Igen zavarbaejtő jelenetnek lehettünk szemtanúi a Dancing with the Stars legutóbbi adásában, ugyanis Gabriela Spanic a produkciójuk után beszélgetésbe elegyedett Stohl Andrással, azonban a színésznő egyszercsak igéző szemekkel kezdte el bámulni a műsorvezetőt.

„Ne nézz így rám… Úgy nézel rám, hogy egyszerűen elolvadok tőle. Te tűz vagy!”

- reagált rá Stohl András.

Gabriela Spanic nem titkolja, hogy évek óta egyedülálló, és már azt is elárulta, hogy nagyon bejönnek neki a magyar férfiak.

„Hogy őszinte legyek, többször jártam már Magyarországon, de eddig nem tűnt fel, hogy ilyen helyesek a magyar pasik. Bevallom, alaposan meglepődtem, amikor megérkeztem és találkoztam néhánnyal. Eddig úgy voltam vele, hogy a latin pasiknál nincs dögösebb, de most már látom, hogy a magyar férfiak méltó versenytársaik. Örök szingli vagyok, de igazából nem zárkózom el a szerelemtől. Ha pedig a pasi magyar, akkor még kevésbé”

- nyilatkozta a Ripost-nak a színésznő, akinek bár minden porcikája fáj, mégis teljes erőbedobással készül a Dancing with the Stars elődöntőjére.

„Bár minden porcikám fáj, Andreijel minden erőnkkel azon leszünk, hogy méltóképpen fejezzük be a versenyt, végezzünk akárhányadik helyen is. Tulajdonképpen már most nyertesei vagyunk a Dancing with the Starsnak, hiszen szuperül érezzük magunkat a műsorban. Nyilván a sikerélménynek köszönhető, hogy ilyen jókedvem van az elmúlt hetekben. Fantasztikus a csapat, akikkel dolgozunk, mindenkit szeretek - mondta Gabriela, aki ezek után hozzátette: ha már szóba hozta külön Andrást is, nagyon profi műsorvezetőnek és sármos férfinak is tartom. Mindig jól érzem magam a társaságában, őszinte leszek: irigylem a feleségét”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás