promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatos lottó: íme a nyerőszámok, amiket a magyaroknak meg kellett álmodniuk a csodás főnyereményért
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón most 200 millió forint volt Magyarországon, a 15. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Szenzációs széria volt Magyarországon, a hatos lottón, mivel Fortuna csak úgy szórta az energiáit. Így 12-ik, valamint a 13-ik héten is volt telitalálatos szelvény. Előbbi nyertes 549 millió 872 ezer, míg utóbbi 99 millió 780 ezer forintnak örülhetett, na meg némi aprónak persze.

Hattalálatos szelvény a 14-ik héten nem volt Magyarországon, így tudod kicsit nőni a főnyeremény. Az öttalálatos szelvényekért 587 ezer forintot fizettek. Így a statisztika szerint 22 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le a milliókról a múlt héten.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ettől persze most még nagyon messze vagyunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

A Szerencsejáték Zrt. tehát megtartotta a 15. hét hatos lottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye 200 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, megvan-e az ötödik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 6, 23, 26, 27, 34, 37

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 33 darab, nyereményük egyenként 414.280 forint;
4 találatos szelvény 1912 darab, nyereményük egyenként 7.150 forint;
3 találatos szelvény 32 866 darab, nyereményük egyenként 2 305 forint.

A következő héten 303 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás