promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: termelődnek a milliomosok Magyarországon – mutatjuk, hogy folytatódott-e ez az elképesztő széria a friss nyerőszámokkal
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón most 90 millió forint volt Magyarországon, a 14. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e ismét telitalálatos szelvény.

Ilyenre már nagyon régen volt példa, de a 12. hét után a múlt héten is volt telitalálatos szelvény a hatos lottón. Egy hónapot kellett várni, és valaki 549 millió 872 ezer forintot vághatott zsebre, na meg némi aprót. A múlt héten így nem tudott gyarapodni a főnyeremény, de hattalálatos szelvény így is volt Magyarországon, szóval valaki hajszál híján 100 millió forinttal gazdagodott.

Az öttalálatos szelvényekért 239 ezer forintot fizettek. Így a statisztika szerint 53 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le a milliókról a múlt héten.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ettől persze most még nagyon messze vagyunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

A Szerencsejáték Zrt. tehát megtartotta a 14. hét hatos lottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye 90 millió forint. Új széria indult ugyebár a telitalálatos szelvény miatt, így nem tudott gyarapodni a főnyeremény.

Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e az ötödik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 17, 23, 35, 36, 37, 43

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 22 darab, nyereményük egyenként 587.915 forint;
4 találatos szelvény 1348 darab, nyereményük egyenként 9.595 forint;
3 találatos szelvény 24 503 darab, nyereményük egyenként 2.925 forint.

A következő héten 200 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás