promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: berobbant az új széria Magyarországon – nézd meg milyen nyerőszámokkal válhatott belőled milliomos
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A várható főnyeremény a hatos lottón most 70 millió forint volt Magyarországon, a 13. héten. Mutatjuk a nyerőszámokat, illetve azt is eláruljuk, volt-e telitalálatos szelvény.

Valaki a legutóbb a múlt héten volt őrülten mázlista, mivel zsebre vágta a hatos lottó főnyereményét. ami 549 millió 872 ezer forint volt, na meg némi apró, de hát a kicsit is becsülni kell. Így meg is van a harmadik nyertes idén, aki telitalálatot ért el Magyarországon. Az öttalálatos szelvényekért 220 ezer forintot fizettek. Így 63 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le a milliókról.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Ettől persze most még nagyon messze vagyunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

A Szerencsejáték Zrt. tehát megtartotta a 13. hét hatos lottó számsorsolását, aminek a várható főnyereménye 70 millió forint. Új széria indult ugyebár a telitalálatos szelvény miatt, így nem tudott gyarapodni a főnyeremény.

Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni. Magyarországon a hatoslottót már nem kézzel húzzák, hanem egy sorsológép hozhat szerencsét valakinek. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e a harmadik szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind a hat számot eltalálja.

Nyerőszámok: 9, 18, 25, 29, 33, 40

Hattalálatos szelvény ezen a héten ismét egy darab volt, így valaki több mint 99 millió 780 forintott nyert a magyarországi hatos lottón.

Nyeremények:

5 találatos szelvény 53 darab, nyereményük egyenként 239.945 forint;
4 találatos szelvény 2234 darab, nyereményük egyenként 5.695 forint;
3 találatos szelvény 33 944 darab, nyereményük egyenként 2.075 forint.

A következő héten 90 millió forint lesz a főnyeremény, szóval érdemes lesz játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás