promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltitkolta a felesége elől a hatalmas lottónyereményét, csúnyán ráfizetett a sunyi férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

444 milliót nyert, de nem akarta megosztani a feleségével – végül pórul járt.

Magyarországon is rengetegen vágynak arra, hogy megnyerjék a lottót, hiszen egy tetemesebb összeg az ember minden anyagi problémáját megoldaná, és olyan lehetőségeket adna, amikkel mondhatni új életet lehet kezdeni. Persze ehhez elképesztően nagy szerencse kell, de ha egyszer megesik, akkor szinte örökre boldog lehet az ember – feltéve, ha nem herdálja el rögtön a nyereményét.

Ha valaki megnyerné a lottót, akkor valószínűleg legszívesebben egyből kiabálna örömében, és megosztaná a világgal a szerencséjét, majd csak ezek után jutna eszébe egy kicsit óvatoskodni. Nos, egy kínai férfinél ez nem így volt, ugyanis ő már a kezdetektől fogva olyan ügyesen titkolta a nyereményét, hogy a felesége csak két évvel később szerzett tudomást róla – és annyira dühös lett, hogy rögtön elvált tőle, ami persze érthető.

A Zhou nevű férfi 8,43 millió kínai jüant, vagyis nagyjából 444 millió forintot nyert a lottón, amiből bőven adott a testvérének, illetve az exének is, így összesen 5,73 millió jüanja maradt. Nem csoda, hogy az akkori felesége, Lin ezek után csúnyán felháborodott, elvált tőle, majd a bírósághoz fordult – ott pedig azt az ítéletet hozták, hogy a férfinek oda kell adnia az exfeleségének a nyeremény kétharmadát.

Mivel Zhou elvileg nem fellebbezett a döntés ellen, így mondhatjuk, hogy elfogadta az ítéletet, és valószínűleg ő is belátta, hogy egyáltalán nem volt korrekt az, hogy sunyiskodott, és eltitkolta a felesége elől a hatalmas lottónyereményt – főleg, hogy eredetileg a pénz fele a nőt illette volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás