promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti velük vigasztalja magát, miután a kiborult Tóth Andi kidobta
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 és a Sztárban Sztár szeretni való szerelmes párja végleg szakított, immár új utakon Marics Peti és Tóth Andi.

Hetek óta drámai pálforduláson esett át Magyarország talán legnépszerűbb friss előadója, Tóth Andi. A korábbi tehetségkutatós romániai lány ugyanis nem csak karrierje, hanem magánélete szempontjából is válságot él át. Miközben elárulta már egyszer, hogy Marics Peti mindössze a második komoly partner az életében immár várhatja a harmadikat, lévén szakítottak szerelmével. Pedig a fiataloknak egészen eddig a hétvégéig együtt kell még dolgoznia, lévén finisébe ért a TV2 sikerműsora, a Sztárban Sztár. Épp az a színhely, ahol még utoljára közösséget kell vállalniuk.

Csak hát éppen a műsor (is) okozott közöttük feszültséget, amely már hetekkel ezelőtt elkezdte éreztetni magát a stúdióban mind a kollégák és társak, mind a televíziónézők számára. Azonban az emóciók számára igazi negatív löketet a fiatalok beismerése, elsősorban Marics Peti megnyílása szerint a féltékenység adott. Bár arról nincs pontos információ, hogy pontosan ki is volt irigy a másik kéretlen rajongóira. Ám alighanem a tüzes temperamentummal rendelkező énekesnő lehet a hunyó. 

Állítólag a kapcsolati válságuk lehet a kiváltója annak is, hogy Andi még pár héttel ezelőtt bejelentette énekesi visszavonulását, hogy a jövőben új irányt vegyen pályafutása, mint egy fajta mentor és tehetséggondozó. Persze aligha vehetünk komolyan egy önmagában és környezetében is teljesen bizonytalan és végletekig kizsigerelt 24 évest egy ilyen helyzetben. Aki ráadásul a Bors legújabb cikke szerint még inkább padlóra kerülhet, amint véget ér a Sztárban Sztár. 

Ugyanis míg Andi éppen kutyusával búsul otthonában és önmagából kikelve üzenget a közösségi-médiában, addig Marics Peti a barátaival mulat és próbál feltöltődni. Érezhetően a munka mellett a fiatal énekes igyekszik vigaszra lelni a nagyobb társaságban, semmint, hogy a szakításba beleőrüljön. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás