promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oláh Ibolya hancúrléces magánszáma kiakasztotta a Sztárban sztár nézőit - csalással jutott a döntőbe az énekesnő?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oláh Ibolya obszcén viselkedése és nyeles aszpirinje felháborította a nézőket. Egyesek szerint csalással jutott be a döntőbe, és megint azzal vádolták meg, hogy valamilyen szer hatása alatt volt az élő adás során.

Tegnap este ismét lecsapott a Sztárban sztár, a műsor pedig nem volt híján a sokkoló meglepetéseknek. A TV2 átváltoztató showműsorának kilencedik évada elérkezett az elődöntőjéhez, a produkciók pedig ehhez a szinthez képest voltak összerakva. Ám a zene mellett a botrányokat sem kellett nélkülözni, Oláh Ibolya megint hozta a formáját, de most ha lehet, még a múltkorinál is jobban kiakasztotta a nézőket. 

A múlt heti adásban sokan azzal vádolták őt, hogy részegen állt színpadra, mert viselkedése alapján nem tűnt beszámíthatónak és úgy viselkedett, mint aki azt sem tudja, hol van. 

„Mintha be lenne lőve! Vagy beivott? Mint aki nincs nyomon! Pedig eddig szerettem!”

„De miért volt hulla részeg, és miért jutott tovább már megint?”

- Ilyen, és ehhez hasonló bántó kommentek tömegét kapta múltkor a Megasztár felfedezettje, de a műsorbeli viselkedése miatt akkor aggódást is kiváltott a közönségből, amiért olyan elveszettnek és kábának tűnt, így volt, aki azt hitte, el is fog ájulni az énekesnő. 

A mostani adásban viszont Oláh Ibolya nem tűnt kábának, sem elveszettnek, pimasznak és obszcénnak viszont annál inkább. Az esti produkciói Louis Armstrong és Joan Jett (akiről Papp Szabi nem tudta kicsoda) dalai voltak, de Ibolya most is sokaknak részegnek vagy kábszeresnek látszott, továbbjutását pedig rengeteg néző  nem értette és nagyon igazságtalannak tartotta. 

Vele ellentétben valóban olyan produkciót rittyentettek a színpadra a többiek, hogy abba nehéz belekötni ( Mind Schoblocher Barbara, Gubik Petra, Trap Kapitány és Valkusz Milán előadása zseniális volt, bár utóbbi némileg kilógott a sorból és  ezt ő is érezte, de erre majd mindjárt még kitérünk.)

Oláh Ibolya viszont a nyelvét nyújtogatta, péniszt imitált a mikrofonnal (amitől Kökény Attila röhögőgörcsben tört ki értékelés közben), úgy viselkedett mint akit nem érdekel ez az egész verseny és még Tillának is feltűnt (megint), hogy tényleg olyan volt, mint aki azt sem tudta hol van. 

Louis Armstrong produkciójára Marics Peti azt az értékelést adta, hogy 

"Végre, megérkeztél a műsorba, Ibolya!" 

De ez már a végső döntő előtti elődöntő volt, így kérdés, Ibolya hol volt az ez előtti adásokban, mert sok hangutánzást valóban nem lehetett tőle hallani, gyakorlatilag szinte minden adásban a saját hangján énekelt. Pont ezért nézői szitkok árasztották el a TV2 közösségi oldalait is, ahol nyíltan csalással vádolják a csatornát és elég sokaknak feltűnt már, hogy ok nélkül juttatják mindig tovább Oláh Ibolyát, és nála sokkal tehetségesebb és alázatosabb versenyzők esnek ki. 

"Azt mondja már meg inkább valaki,hogy Oláh Ibolya mégis mit keres még mindig ebben a műsorban pláne ilyen magasztosan mint tegnap is?
Összesen volt kb.2 jónak értékelhető produkciója a szériában.Ki(k) és miért favorizálják őt ennyire hogy nálánál sokkal tehetségesebbek hullanak ki aki valóban százszor jobban bújtak bele az utánzott karakterekbe mint ő???
Ha meg oly fáradt mint azt nyilatkozta a minap,akkor hagyja abba és engedje az igazán minőségi tehetségeket versenyezni."

"Azt figyelem adásról-adásra, hogy Oláh Ibolya mennyire nem tiszteli a körülötte lévő és a NÉZŐ embereket sem! Miért nem tud viselkedni? Amikor szinpadra lépnek közösen, ott mindenki rendesen áll, rendesen tartja magát.... és Ibolya? mint az óvodás kislány, aki tördeli a kezét, és pofákat vág. Az Amstrong produkciója sem volt földöntúli, úgy ahogy az eddigiek sem. Tudom hogy nem kell véresen komolyan venni ezt a műsort, na de a gázsi mindenkinek kell nem??? Engem egyenesen dühített a mikrofonos produkciója. Még egy percig elment volna, de aztán túlzásba vitte. Egyszóval.... hiányzik a gyerekszoba."

"Oláht meddig erőltetitek még? Vállalhatatlan a viselkedése."

"Az azért nekem is gyanús volt, hogy ráadásul megint napi győztes lett. Most komolyan, megint? Azért egy Petra vagy Barbi mellett... Ez már nem hiszem el, hogy tényleg a nézők döntése."

-írták a Sztárban sztár Facebook-oldalán. 

De másik botrány is volt a tegnapi adásban, olyan ráadásul, amire a műsor kezdete óta soha nem volt még példa. Valkusz Milán ugyanis annyira nem örült a műsor végén, hogy őt mentették meg a nézők Trap kapitánnyal szemben, hogy kikapta a meghökkent Tilla kezéből a mikrofont és így szólt:

"Kérdezhetek valamit? De komolyan, cserélhetünk? Átadhatom a helyem Tibinek?"

Még a sokat megélt Tilla is meglepődött Valkusz akcióján, de mondta neki, hogy nem, ilyet nem lehet csinálni, hiszen az olyan lenne, mintha semmibe vennék a nézői szavazatokat. Milán már a szavazás ideje alatt is Trap kapitányra mutogatott, de a ValMar tini rajongói csak őt juttatták tovább. 

Milán érezte ugyanis valóban gyengébb volt az este a többieknél, Bon Jovi produkcióját még Marics Peti is leértékelte, de mégis őt juttatták tovább a nézők. Ezen Valkusz utána olyan letargiába esett, hogy elsírta magát és tényleg az látszott rajta, hogy ő hazamegy mindjárt és otthagyja a műsort a francba. (A nézők többségének nagyot nőtt a szemében Milán emberségből, hogy látták rajta, hogy valójában nem neki, és egyértelműen nem is Trap kapitánynak kellett volna kiesnie, hanem a nézői kommentek szerint is Oláh Ibolyának.

"Ibolya mitől első? ! Milán emberségból kitűnően vizsgázott! Kár,hogy egyre lathatóbb a kamu!"

"Gratulálok a nedvesbugyis csajoknak akik továbbjutatták Milánt. Még maga Milán sem örült ennek és könyörgöt hogy inkább ő menjen haza. Már rég feladta."

A zsűri kijelentette az adásban, hogy ők egyébként a fináléban azt szeretnék, ha végre női győztese lenne a Sztárban sztárnak, és ők Schoblocher Barbarát szeretnék győztesnek látni. Izgalmas lesz a finálé, az biztos, igazi női döntő lesz, girlpowerből nem lesz hiány, hiszen Schoblocher Barbi, Gubik Petra, Oláh Ibolya és egyetlen fiúként Valkusz Milán fognak versenyezni a végső győztes címért.

Aki pedig Marics Peti és Tóth Andi szakításuk utáni műsorbeli viselkedésére volt kíváncsi, csalódnia kellett, mert azon kívül, hogy Andi szinte fapofával hallgatta Marics minden szavát, a volt szerelmesek gyakorlatilag egymásra sem néztek az adás alatt, és a sokat emlegetett Trap kapitánnyal ( aki boldog párkapcsolatban él), sem látszódott semmilyen kibontakozó románc.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás