promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi tiktokban támadta be Marics Petit? Ezen még a rajongók is le fognak döbbenni
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szakítás utáni titkok: Tóth Andi agresszíven üzent Marics Petinek?

Tóth Andi és Marics Peti szakítása nagyon hangosan zajlik és a fiatal szerelmesek a jelek szerint nem tudnak szépen, békében elválni egymástól. Az énekesnő visszavonulását már megírtuk, egy hossabb videóban jelentette be, hogy elege van a színpadból és abbahagyja az éneklést. Ehhez képest most jött ki a Szelfi Egyetem című filmhez készült új dala, ami az Ez nem szeretet címet viseli, melyet közösségi oldalain is reklámoz. A dalnak sokatmondó szövege van, melybe könnyen bele lehet magyarázni, hogy Marics Petinek szól. 

Ahogy írtuk is, a ValMar énekese és Andi sem viseli nyugodtan a szakításukat, ezzel kapcsolatban már az is felröppent, hogy mindketten egy harmadik fél miatt kacsingattak ki a kapcsolatból, de Andi beismerte, hogy ő volt az, aki a szakítást kezdeményezte. Marics Peti már is el is költözött közös otthonukból, Andi pedig normál esetben a munkába menekülne, de mivel visszavonulálásról beszélt, félő, hogy visszaesik korábbi depressziósabb állapotába. 

Az Ez nem szeretet dalszövegéből mindenesetre pár érdekes részletet idéznénk: 

"Előttem ijesztő képek, nem tudom, merre vagy, félek. Azt hittem, szeretsz, de méreg, minden szavad romlott, de kérem. Veled és nélküled szenvedtem, a hatalom és nem én kellettem, de tudom, hogy én többet érek."

"A szövegeléstől kímélj meg. Te mindig elveszed, ha kell neked, akkor is, ha engem tönkretesz. Magamat okolom érted, hogy boldoggá tegyelek téged, de elviselhetetlen a fájdalom, túl sok volt az ilyen alkalom. Félek, hogy melletted meghalok, adtam eleget, már nem akarom játszani a szerepet, ez nem szeretet. El fogom végre engedni a kezedet..."

"Az idő már elszaladt, a lelkem a mélybe’ meg lent ragadt. Téged felemészt a magány, miért nem hagyod kettőnknek átadni önmagad? Egy filteres emlék, mi megmarad, lépnél, de a szíved még nem szabad. Körülöttem a fény széjjel szakad, nem hallom már a szétfoszló szavad. Én mindent megterveztem már rég, és nézd, nem tudtam, hogy jön majd egy szakadék. Azt hittem, hogy ez most más lesz, nem tudom, lesz-e, hogy már nem fáj bent. Én mindig elveszem, ami kell, de te nem kellesz, veled én nem akarom már ezt. Adtam eleget, már nem akarom játszani a szerepet, én sem..."

Hogy a fenti sorok valóban Marics Petihez íródtak-e nem tudni, de Andi is, mint minden művész, sokszor zenéiben dolgozza fel a sérelmeit, tehát sanszos, hogy ez egy Marics Petihez írt keserű vallomás, és ez is jelzi, hogy az énekesnő érzelmileg már hamarabb elkezdett kiesni ebből a kapcsolatból. 

Az szókimondó dal itt hallható:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás