promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi komoly mélypontjáról vallott: Cserháti Zsuzsához hasonlóan egyetlen dolgot nem kap meg Magyarországtól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andinak tele lett a hócipője, és a média támadásainak kivédésére szemtől szemben tett bejelentést a már régóta pletykált visszavonulásról.

Évek óta a magyarországi szórakoztatóipar egyik legfényesebb csillagának számít Tóth Andi. Gyakorlatilag minden arannyá válik az bihari származású énekesnő közreműködésével. A TV2 egyik legfoglalkoztatóbb celebritásának számít, és előadóként is a legnépszerűbbek, leginkább megfizetettek közé tartozik. Fellépéseiért még most is sorba állnak a rendezvényszervezők és fesztiválok. Dalai a leghallgatottabb számok mind az interneten, mind a rádiók tekintetében. 

Azonban már régóta lehet tudni, hogy komoly bajok vannak Andi mentális egészségével. Honlapunk is napokig foglalkozott a sikeres énekesnő lelki eredetű problémáival is. A hazai sajtó zengett ősszel vélt vagy valós öngyilkossági kísérletéről, ami könnyen lehet, hogy nem volt más, mint egy teátrális segélykiáltás mind a közvélemény, mind a közvetlen hozzátartozók felé. 

Andi a naptári év végére a jelek szerint túllendült a nehézségeken, és sikeresen mentette meg párkapcsolatát a szintén sikeres Marics Petivel. Mindeközben pedig hétről hétre láthatjuk a Sztárban sztár műsorában is, mint zsűritag. Most azonban minden álságos külsőséget borított hősnőnk, és igazi sokkterápiát alkalmazva húzta ránk a vizeslepedőt a közösségi médiában megejtett belejelentésével: szeretné még letudni a beígért koncerteket, dalfelvételeket, aztán befejezi aktív énekesi pályafutását, hogy a jövőben a hozzá hasonló tehetségek felkarolásában, menedzselésében nyújthasson szakmai segítséget. 

Andi saját állítása szerint már pár hónapja meghozta a döntést, erről tanúskodott átgondoltnak látszó magyarázata is. Feltűnően összeszedett bejelentését alighanem már többször megfogalmazta magának, így érzelmileg sem tűnt annyira megviseltnek. Szót ejtett Istenről, szerelméről, 24 éves korára megviseltségről panaszkodik. Andi kihangsúlyozta, hogy már majdnem tíz éve benne van az élet taposómalmában, és ezt érzi a testén és a lelkén is. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás