promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrjöngenek a magyar vásárlók, a Penny magyarázatot adott a népharagot kiváltó döntésükre
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar vásárlókat mélységesen felháborította a Penny rendkívüli döntése. Az üzletláncnak muszáj volt megmagyaráznia.

Nemrég elterjedt a hír, hogy a Penny változtat a parkolási rendjén, és fizetőssé teszik a parkolást. Ez mélységesen felháborította a magyar vásárlókat, nagyon sokan a közösségi médiában adtak hangot annak, hogy miért nem értenek egyet ezzel a döntéssel. A Penny Magyarország ezért kiadott egy közleményt, amiben magyarázatot adtak a döntésükre.

Mint kiderült, az utóbbi időben egyre több vásárlói jelzés is érkezett arra vonatkozóan, hogy egyes Penny-üzleteknél a parkolóban hagyott, nem vásárlási céllal érkező gépjárművek ellehetetlenítik a vásárlók számára a parkolást. Ennek megszüntetése érdekében szakemberekkel egyeztetve a vállalat arra a döntésre jutott, hogy az érintett üzleteink parkolóiban bevezeti az egy óra időtartam feletti fizetős parkolást.

Fontos azonban kihangsúlyozni, hogy a Penny vásárlói számára – a vásárlást igazoló blokk helyszíni felmutatásával – további 1 órán keresztül díjmentes a parkolás.

A vállalat felmérései alapján ennyi idő alatt kényelmesen bevásárolhatnak a Penny-be látogatók anélkül, hogy ez számukra bármilyen további költséget jelentene. Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője azt mondta, hogy az üzletlánc továbbra is a vásárlói igényeket tartja elsődlegesen szem előtt, ennek érdekében minden olyen bejelentést, panaszt is kivizsgálnak, ami a vásárlók szabad parkolás lehetőségeit veszélyeztetik.

„Amennyiben egy adott üzletnél indokolttá válik az ingyenes parkolás időbeni szabályozása, abban az esetben a vállalat fontolóra veszi a korlátozás lehetőségeit. Jelenleg azonban nem tervezzük, hogy bármelyik másik, környékbeli üzletünk parkolójánál bevezetjük az időkorlátos parkolási rendszert”

- mondta.

A Penny nyilvánosságra hozta azoknak az üzleteknek a listáját, ahol bevezetik ezt a parkolási rendet:

  • Budapest: III. Huszti út, III. Pünkösdfürdő utca, VIII. Hős utca, VIII. Könyves Kálmán körút, X. Kolozsvári utca, X. Sibrik Miklós út, XI. Rétköz utca, XIII. Jász utca, XIV. Füredi út, XVIII. Margó Tivadar utca, XIX. Ady Endre út, XX. Topánka utca, XXI. Kossuth Lajos utca.
  • Továbbá: Ajka, Alsónémedi, Aszód, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balmazújváros, Bátonyterenye, Békéscsaba – Berényi út és Temető sor, Dorog, Dunakeszi, Gárdony, Göd, Gyömrő, Győr – Tihanyi Árpád út, Hajdúnánás, Jászárokszállás, Kaposvár, Kecskemét – Kodály Zoltán tér és Kossuth körút, Kisvárda, Komló, Miskolc – Ilona utca és Soltész Nagy Kálmán utca, Monor, Nagykanizsa – Kalmár utca, Nyíregyháza – Állomás tér, Ózd, Pécel, Pécs – Zsolnay Vilmos utca, Püspökladány, Ráckeve, Salgótarján, Sárvár, Siófok – Vak Bottyán utca, Szeged – Makkosházi körút, Székesfehérvár – Palotai út, Szentes, Szombathely – Körmendi út, Tiszafüred, Üllő, Várpalota, Veszprém – Egyetem utca.

Azoknál az üzleteknél, ahol nem vezetik ezt be, a Penny "magánterületre vonatkozó autó-elvonatás táblát" helyezett ki, amely azért szükséges, hogy elejét vegyék az otthagyott roncsautók elszaporodásának, hiszen ezek a járművek is foglalják a helyeket a Penny-vásárlók járművei elől.

A Penny egyébként folyamatosan recept videókat tesz közzé a saját YouTube-csatornáján, mi most azt mutatjuk meg, ami kifejezetten a húsvéthoz illik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás