promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy trükkös kiskapu az OTP Banknál, amit még mindig sokan nem használnak ki Magyarországon
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az OTP Banknál egyre többen élnek ezzel a lehetőségel, de még mindig nem elegen.

A magyarországi OTP Bank sok jó hírt közölt az ügyfelekkel a közelmúltban. Például biztosan sokan ki fogják használni a nem rég elindított prémium termékcsaládot az OTP Lakástakarékpénztárnál, ami akár 30 százalékos hozamot is hozhat.

Persze érkezett szomorú bejelentés is, mivel kiderült, hogy az OTP Bank is kénytelen emelni az árain. Így a tavalyi infláció mértékével, vagyis 14,5 százalékkal emelkedik a bankkártya éves díja, a számlavezetési díj, de gyakorlatilag minden. Erről mi is beszámoltunk, így ide kattintva át tudjátok böngészni mit jelent ez pontosan.

Bár a jelenlegi helyzetben néhányan pánikba estek Magyarországon, mivel olvastak a külföldi pénzintézetek csődjéről, de az OTP Bank igyekezett megnyugtatni mindenkit.

„Az OTP Banknak nincs kitettsége a csődöt jelentett bankok felé, és a Magyar Nemzeti Bank is megerősítette, hogy az amerikai bankok csődjének nincs közvetlen hatása a magyar bankrendszerre”

- nyilatkozta a magyarországi pénzintézet a Világgazdaságnak. Ettől függetlenül a globális tőkepiaci reakciók hatása megjelent az OTP tőzsdei árfolyamában is, de a legfontosabb, hogy pánikra nincs ok, és mindenkinek biztonságban van a számlája a pénzintézetnél.

Közben az ügyfelek jobban járnak, ha azzal foglalkoznak, hogy minél kevesebb időt töltsenek az OTP-ben, amire lenne lehetőség, viszont sokan még mindig nem használják ezt az egyszerű kiskaput. Tényleg még trükknek se nevezhető, mivel az időpontfoglalásról van szó.

Ahogyan Az én pénzem oldala is beszámolt róla, tavaly közel 700 ezren éltek az időpontfoglalás lehetőségével az OTP-nél, ezzel gyorsabbá téve önmaguknak a banki ügyintézést. Most is február végéig már majdnem 100 ezren vették igénybe a szolgáltatást, amit mindenkinek ajánl a péntintézet.

Szóval ha van rá lehetőségünk, mindenképpen tervezzünk előre, minthogy ott ácsorgunk a bankban. Jelenleg a következő ügyekben lehet előre időpontot foglalni a magyarországi pénzintézetnél: Hitelügyintézés; Bankszámlával kapcsolatos ügyintézések; Bankkártyával kapcsolatos ügyintézés; Megtakarítási és befektetési termékekkel kapcsolatos intézkedések (betétek, értékpapírok, rövid-, közép-, és hosszú távú pénzügyi tervezés, LTP megtakarítás); Biztosítások kötése, kezelése; Széfszolgáltatás.

Ide kattintva már bele is tudjuk vetni magunkat az időpontfoglalásba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás