promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vasútállomáson kemény kufircolásba kezdett egy pár, mintha csak pornót forgattak volna
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A páros a vasútállomáson kívánta meg egymást, és el is kezdtek szexelni, de ez még nem minden.

Magyarországon is sok érdekes dolog történik a vasútállomásokon, ahol belefuthatunk érdekes szituációkba. A nyilvános szex is közéjük tartozik, de már azon se lepődnénk meg, ha valaki Michael Jackson egyik táncát adná elő a síneken, mondjuk részegen.

Valószínűleg sokan emlékeznek arra a magyarországi esetre, amikor a tatabányai állomáson tinik kezdtek bele az akcióba az egyik padon. A mögöttük álló vasutasoknak ez nem tűnt fel, a fiatalok pedig csak akkor hagyták abba a nyilvános közösülést, amikor a hangosbemondó jelezte, hogy jön a vonat. A képeket ide kattintva tudjátok megnézni az együttlétről.

A másik eset nem olyan messze történt Magyarországtól. Szlovákiában, pontosabban a liptószentmiklósi vasútállomáson kezdett szexelni egymással egy pár. Mivel februárban történt a dolog, így várótermet választották az akciózásra. Végül az egyik szemtanú értesítette a rendőrséget.

A Paraméter a myliptov.sme.sk friss információi alapján számolt be arról, hogy a férfi erősen ittas volt, de a párja sem utasította vissza a közeledést. Szóval mintha csak valamilyen pornót forgattak volna, keményen belecsaptak a lecsóba.

Az embereket persze nem csak ez háborította fel igazán, hanem az is, hogy az egész szexnek a kiskorú fiúk is a szemtanúja volt. Egy korábbi beszámolóból kiderül, hogy a páros még akkor is nagyban szexelt, amikor a rendőrök megérkeztek.

A férfit elítélték és négy hónapot kapott a részeg nyilvános szexért, míg a párját felmentették. Mondhatni megúszta, mivel ezért hároméves szabadságvesztés is járhatott volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás