promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a legújabb bejelentés a rezsicsökkentésről: több ezren lélegezhetnek fel Németh Szilárd bejelentése után
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezrek szívéről gördült le a szikla Németh Szilárd rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos bejelentése nyomán. 

 

A kormány döntött arról, hogy azokra az állami és önkormányzati tulajdonú bérházakra is kiterjeszti a rezsicsökkentést, amelyek nem minősülnek társasháznak - jelentette be Németh Szilárd hétfőn. Közölte azt is, hogy a döntésnek köszönhetően csaknem kétezer családnak az életét könnyíti meg a kormány, amelyből nagyjából 1400-an budapesti bérlakásokban laknak. 

Pontosan 532 családnak is könnyebb lesz, akik a Magyar Honvédség kezelésében levő állami tulajdonú ingatlanokban élnek a fővároson kívül Nagytarcsán, Debrecenben és Nagyorosziban - fejtette ki a részleteket a rezsibiztos. Az ezzel kapcsolatos kormányrendelet hétfő éjszaka jelent meg, amely értelmében a szabályozást visszamenőlegesen vezették be, pontosan augusztus 1-jétől - számolt be az újabb könnyítésekről a Pénzcentrum.

Korábban a Promotions is írt a rezsiárak emelkedéséről, sőt, olvasóinknak spórolási tippeket is adtunk, például azzal, hogy megírtuk, hogy milyen az ideális hőmérséklet otthon, hogy ne fázzunk, de ne is penészesedjen be az ingatlan. 

Beszámoltunk arról is, hogy a hírességeket is eléggé aggasztja a drágulás, az ország Magdi anyusa például mániákusan lekapcsolja a villanyt még akkor is, ha vendégségben jár. Kelemen Anna pedig megosztotta a nagyérdeművel, hogy szerinte még mire kellene ársapkát húzni, Berki Mazsi pedig komoly pánikba esett a rezsiszámlák láttán, amiről beszélt is a Mokkában, a rajongói pedig nem különösebben voltak elragadtatva tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás