promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország Magdi anyusa elmondta, hogyan spórol a nehéz időkben
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igyekszik odafigyelni a kiadásaira Fodor Zsóka, az ország egyetlen és megismételhetetlen Magdi anyusa, és amin lehet, azon spórol.

Néhány dologról azonban nem tud, és nem is akar spórolni - fogalmazott a Blikknek. 

„Tekintettel a hivatásomra, nagyon fontos számomra, hogy rendben legyen a hajam, a körmöm”

- részletezte a színésznő, aki arról is beszélt, hogy nagyon sokba kerülnek a gyógyszerei és a vitaminjai, azonban ezek nélkülözhetetlenek a számára.

A lapnak elmondta azt is, hogy nagyon szeret utazni és régebben sikerült minden évben eljutnia a tengerpartra, viszont ez most lehetetlen küldetés számára. Helyette inkább buszra ül, hogy megnézze Budapestet, ugyanis autója már nincs; azt eladta korábban. 

Fodor Zsóka az otthonában is komolyan odafigyel arra, hogy ne költse feleslegesen a pénzt. Elmondta, eddig is ügyelt arra, hogy ne hagyja feleslegesen égve a villanyt, most viszont semmit nem felejt el lekapcsolni. 

„Mániákusan lekapcsolom a villanyt, még idegen helyen is!”

- árulta el a színésznő, aki korábban arról is beszélt, hogy a főzés nem tartozott a kedvenc elfoglaltságai közé, most már viszont maga is elkészít egy-egy fogást. Megjegyezte továbbbá:

„Mindig megkerestem azt a pénzt, amire nekem szükségem volt. Soha nem panaszkodtam, hogy mennyi pénzem van, mindig addig nyújtóztam, ameddig a takaróm ért. Ez a mai világ, ez valami kétségbeejtő!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás