promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi a rezsiszámlák miatt pánikol, a kommentelők cafatokra tépik a luxusözvegyet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi jól megkapta a magáét a kommentelőktől.

Berki Mazsi ismét a Mokka vendége volt szerda reggel, ugyanis kislánya, Emma most lett egy éves. A luxusözvegy nemcsak az anyai örömökről beszélt, de azt is elárulta, hogy a kislány már bölcsödébe is jár. Emma heti három nap - szerda, csütörtök, péntek - játszik a többi kisgyerekkel a bölcsődében, a hétvégéket, valamint a hétfő és keddi napokat viszont az édesanyjával tölti. Mazsinak ez azért volt fontos, mert így elegendő időt és energiát tud fordítani a munkájára. Az édesanya elmondása szerint kislánya nagyon élvezi a bölcsődét.

Berki Mazsinak egyáltalán nem könnyű, mióta Krisztián meghalt: egyedül vezeti a háztartást, és egyedül neveli közös gyermeküket is. Igaz, a családja segíti őt, de a megélhetésükért egyedül kell megküzdeni.

„Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni”

- nyilatkozott a Hot! magazinnak az özvegy, aki a mai napig a Krisztiánnal közös albérletükben lakik a kis Emmával.

Berki Mazsinak óriási teher, hogy egyedül kell fizetnie a számlákat, az elszabadult rezsiárak neki is komoly gondot jelentenek. Most már emiatt is folyamatosan támadják őt, ugyanis az egyik legnagyobb Facebook-bulvárcsoportban olyan kommenteket lehet olvasni, amelyek eléggé feszegetik a határokat.

„Miért, hogy képzelte? Összedobják neki?

Pinokkió, az orroddal fogunk tüzelni egész télen

Ülj be egy kirakatba! A rotterdami matrózok szívesen fizetik a számláidat zakkantagyú...

Hol a 90 millás merga? Kivették alólad?”

A kommentelők szerint röhejes, hogy éppen Berki Mazsi pánikol a számlák miatt, mikor nemrég még egy méregdrága autóval furikázott Budapesten.

Aki szeretne még több kommentet olvasni Mazsival kapcsolatban, az IDE kattintva csatlakozni tud A nagy bulvárcsoporthoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás